Görgel, Şehrimiz adına yapılacak çok şey var!

POLİTİKA 18.04.2023 - 16:51, Güncelleme: 18.04.2023 - 16:51
 

Görgel, Şehrimiz adına yapılacak çok şey var!

Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı Av. Fırat Görgel, “Bizim asıl gündemimiz deprem olacak. Şehrimiz adına yapılacak çok şey var.” dedi.

fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına milletvekili aday listesi hakkında konuşan Başkan Görgel, “Listemiz çok kaliteli bir liste oldu. İnsanlarımızda süreç geçtikçe tanıdıkça çok benimseyeceklerini düşünüyorum.”dedi. Kahramanmaraş adına yapılacak çok şeyin olduğuna dikkat çeken Görgel, “Bizim ana gündemimiz deprem. Birinci önceliğimi bu olacak. 14 Mayıs genel seçimleri öncesi çalışmalara başladık. Milletvekili adaylarımızın yoğun programları var çalışmalarını yürütüyorlar. Herkes her liste için bir şeyler söyler. Listede beğenilen olur beğenmeyen olur. Bunlar hep yaşadığımız şeylerdir. Milletvekili aday listemiz tamamen değişti. Listemiz çok kaliteli bir liste oldu. İnsanlarımızda süreç geçtikçe tanıdıkça çok benimseyeceklerini düşünüyorum. Vahit bakanımız tecrübesiyle listemize çok şey katacak. Bizim omuzlarımız yükün farkındayız. Şehrimiz adına yapılacak çok şey var. Bu memlekete hizmet etmeye devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.   
Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı Av. Fırat Görgel, “Bizim asıl gündemimiz deprem olacak. Şehrimiz adına yapılacak çok şey var.” dedi.

fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına milletvekili aday listesi hakkında konuşan Başkan Görgel, “Listemiz çok kaliteli bir liste oldu. İnsanlarımızda süreç geçtikçe tanıdıkça çok benimseyeceklerini düşünüyorum.”dedi.

Kahramanmaraş adına yapılacak çok şeyin olduğuna dikkat çeken Görgel, “Bizim ana gündemimiz deprem. Birinci önceliğimi bu olacak. 14 Mayıs genel seçimleri öncesi çalışmalara başladık. Milletvekili adaylarımızın yoğun programları var çalışmalarını yürütüyorlar. Herkes her liste için bir şeyler söyler. Listede beğenilen olur beğenmeyen olur.

Bunlar hep yaşadığımız şeylerdir. Milletvekili aday listemiz tamamen değişti. Listemiz çok kaliteli bir liste oldu. İnsanlarımızda süreç geçtikçe tanıdıkça çok benimseyeceklerini düşünüyorum. Vahit bakanımız tecrübesiyle listemize çok şey katacak. Bizim omuzlarımız yükün farkındayız. Şehrimiz adına yapılacak çok şey var. Bu memlekete hizmet etmeye devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.