Evlenecek gençlere karşılıksız olarak 7 bin TL verilecek!

AKTÜEL 17.04.2023 - 18:25, Güncelleme: 17.04.2023 - 18:25
 

Evlenecek gençlere karşılıksız olarak 7 bin TL verilecek!

Evlenecek gençlere 7 bin lira karşılıksız para verileceği bildirildi. İşte detaylar…

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB), evlenecek çiftlere 7 bin TL destek sağlanacağını belirtti ve alınan bu karar kapsamında evlenecek 10 bin çifte 7 bin TL ödeme yapılacağı aktarıldı. Bununla beraber İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, destek kararına ilişkin paylaşımlar yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu bu konuda bir açıklama yaptı. İmamoğlu açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: "Size güzel bir haber vermek istiyorum. Yeni bir yuva kuracak çiftlerimizin mutluluğuna katkıda bulunmak inanın bizleri de çok mutlu ediyor. Evlilik Desteği Projemizi başlatıyoruz. Sevgili hemşehrilerim, ekonomik olarak zor günlerden geçiyoruz. Hem ülkemizde hem de İstanbul’umuzda yaşam maliyeti her geçen gün artıyor. Bu durumun hepinizi olumsuz etkilediğini çok iyi biliyoruz. Sizlere destek olmak ve bir nebze rahatlatmak için çalışıyor, projeler üretiyoruz. Size güzel bir haber vermek istiyorum. İBB olarak Evlilik Desteği Projemizi başlatıyoruz. 2023 yılında İstanbul’da yeni evlenecek 10 binin üzerinde çiftimize tek seferlik 7 bin TL’lik evlilik desteği vereceğiz. Yeni bir yuva kuracak çiftlerimizin mutluluğuna katkıda bulunmak inanın bizleri de çok mutlu ediyor. Yeni evlenecek çiftlerimizin hayalleri gerçek, mutlulukları daim olsun. Bu zor günleri hep birlikte dayanışma ile aşacağız. Birlikte başaracağız."  
Evlenecek gençlere 7 bin lira karşılıksız para verileceği bildirildi. İşte detaylar…

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB), evlenecek çiftlere 7 bin TL destek sağlanacağını belirtti ve alınan bu karar kapsamında evlenecek 10 bin çifte 7 bin TL ödeme yapılacağı aktarıldı.

Bununla beraber İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, destek kararına ilişkin paylaşımlar yapıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu bu konuda bir açıklama yaptı. İmamoğlu açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

"Size güzel bir haber vermek istiyorum. Yeni bir yuva kuracak çiftlerimizin mutluluğuna katkıda bulunmak inanın bizleri de çok mutlu ediyor. Evlilik Desteği Projemizi başlatıyoruz.

Sevgili hemşehrilerim, ekonomik olarak zor günlerden geçiyoruz. Hem ülkemizde hem de İstanbul’umuzda yaşam maliyeti her geçen gün artıyor. Bu durumun hepinizi olumsuz etkilediğini çok iyi biliyoruz. Sizlere destek olmak ve bir nebze rahatlatmak için çalışıyor, projeler üretiyoruz.

Size güzel bir haber vermek istiyorum. İBB olarak Evlilik Desteği Projemizi başlatıyoruz. 2023 yılında İstanbul’da yeni evlenecek 10 binin üzerinde çiftimize tek seferlik 7 bin TL’lik evlilik desteği vereceğiz.

Yeni bir yuva kuracak çiftlerimizin mutluluğuna katkıda bulunmak inanın bizleri de çok mutlu ediyor. Yeni evlenecek çiftlerimizin hayalleri gerçek, mutlulukları daim olsun. Bu zor günleri hep birlikte dayanışma ile aşacağız. Birlikte başaracağız."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Esen Albayrak
(19.06.2023 18:03 - #369)
Cok guzel genclerimize azda olsa ufak bir destek ama,ben derimki balik yemegi degilde ,balik tutmayi ogretmek lazim yani genclerimize iş vermek lazim
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.