Şengül, Vatandaşlar en doğru cevabı sandıkta verecektir!

POLİTİKA 11.04.2023 - 14:51, Güncelleme: 11.04.2023 - 15:01
 

Şengül, Vatandaşlar en doğru cevabı sandıkta verecektir!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş il başkanı Esat Şengül, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına seçim sürecini değerlendirdi.

Şengül, “Vatandaşlarımızın en doğru kararı vereceğini düşünüyorum. Gerekli itirazların yapıldığı halde ilçe seçim kurularına hangi vatandaşların hayatını kaybettiğine dair bir işaretleme yapılmamış. Bizim bu bilgilere ulaşma şansımız yok.”dedi. “Çevre illerden müşahitler getireceğiz” Seçim güvenliği hakkında da konuşan Şengül, “Oy kullanmaya gelemeyen seçmenlerimizin o listelerde sonrasında oy kullanıp kullanmadığını orada bir şaibeye imza atacaklarını üşünüyorum. Her seçim dönemde parmak boyama sistemiyle seçim yapan iktidar niyeyse son iki dönemdir bu parmak boyamayı kaldırdı. Peki, niye gelmeyen seçmenin yerine oy kullanmak için daha önce tespit ettik. Bu seçimde de tespit edeceğiz. Bu süreçte hayatını kaybeden vatandaşlarımızın yerini doldurmamız mümkün görünmüyor. Bununla ilgili çevre illerden müşahitler getireceğiz. Vatandaşlarımızın bize göstermiş olduğu teveccühü görüyoruz. Bu süreçte herhangi bir vatandaşımız bizi aradığında kimsin diye sormadık. Partisini sormadık elimizden geldiği sürece yardımcı olmaya çalıştık.” İfadelerine yer verdi.   
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş il başkanı Esat Şengül, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına seçim sürecini değerlendirdi.

Şengül, “Vatandaşlarımızın en doğru kararı vereceğini düşünüyorum. Gerekli itirazların yapıldığı halde ilçe seçim kurularına hangi vatandaşların hayatını kaybettiğine dair bir işaretleme yapılmamış. Bizim bu bilgilere ulaşma şansımız yok.”dedi.

“Çevre illerden müşahitler getireceğiz”

Seçim güvenliği hakkında da konuşan Şengül, “Oy kullanmaya gelemeyen seçmenlerimizin o listelerde sonrasında oy kullanıp kullanmadığını orada bir şaibeye imza atacaklarını üşünüyorum. Her seçim dönemde parmak boyama sistemiyle seçim yapan iktidar niyeyse son iki dönemdir bu parmak boyamayı kaldırdı. Peki, niye gelmeyen seçmenin yerine oy kullanmak için daha önce tespit ettik. Bu seçimde de tespit edeceğiz.

Bu süreçte hayatını kaybeden vatandaşlarımızın yerini doldurmamız mümkün görünmüyor. Bununla ilgili çevre illerden müşahitler getireceğiz. Vatandaşlarımızın bize göstermiş olduğu teveccühü görüyoruz. Bu süreçte herhangi bir vatandaşımız bizi aradığında kimsin diye sormadık. Partisini sormadık elimizden geldiği sürece yardımcı olmaya çalıştık.” İfadelerine yer verdi. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.