Öztunç, İnanıyorum ki her şey çok güzel olacak!

POLİTİKA 09.04.2023 - 23:14, Güncelleme: 09.04.2023 - 23:14
 

Öztunç, İnanıyorum ki her şey çok güzel olacak!

Öztunç, “Karnemizi halkımız verecek. İnanıyorum ki her şey çok güzel olacak. Ve size söz olsun durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğim.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali Öztunç, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.  İşte Ali Öztunç’un o açıklaması, “ Değerli yurttaşlarım;  2018 yılından bu yana memleketim Kahramanmaraş’ın vekili olarak milletimize hizmet etmekteyim. Elimden geldiği kadar hemşerilerimin sesi olmaya, dertlerine derman bulmaya çalıştım. Yeri geldi Ali kardeşiniz, yeri geldi atom karıncanız oldum. Ama her daim milletin vekili olmak İçin çaba harcadım.  Geldiğimiz süreçte 14 Mayıs’taki seçimlerde bir kez daha milletin vekili olmaya aday oldum. Partimin aday listesindeki birbirinden değerli arkadaşlarım İle sizlerin huzuruna çıkıyoruz. Kahramanmaraş halkının sağduyusuna ve vefasına güveniyorum. Şimdi sıra hemşerilerimde. Karnemizi halkımız verecek. İnanıyorum ki her şey çok güzel olacak. Ve size söz olsun durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğim. Saygılarımla.”  
Öztunç, “Karnemizi halkımız verecek. İnanıyorum ki her şey çok güzel olacak. Ve size söz olsun durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğim.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali Öztunç, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. 

İşte Ali Öztunç’un o açıklaması, “

Değerli yurttaşlarım; 

2018 yılından bu yana memleketim Kahramanmaraş’ın vekili olarak milletimize hizmet etmekteyim. Elimden geldiği kadar hemşerilerimin sesi olmaya, dertlerine derman bulmaya çalıştım.

Yeri geldi Ali kardeşiniz, yeri geldi atom karıncanız oldum. Ama her daim milletin vekili olmak İçin çaba harcadım. 

Geldiğimiz süreçte 14 Mayıs’taki seçimlerde bir kez daha milletin vekili olmaya aday oldum. Partimin aday listesindeki birbirinden değerli arkadaşlarım İle sizlerin huzuruna çıkıyoruz. Kahramanmaraş halkının sağduyusuna ve vefasına güveniyorum. Şimdi sıra hemşerilerimde.

Karnemizi halkımız verecek. İnanıyorum ki her şey çok güzel olacak. Ve size söz olsun durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğim. Saygılarımla.”

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.