Orman Bakanlığı personel alımı yapıyor!

AKTÜEL 08.04.2023 - 10:53, Güncelleme: 08.04.2023 - 10:53
 

Orman Bakanlığı personel alımı yapıyor!

Orman Bakanlığı Genel Müdürlüğü bünyesine 1.377 orman personel alımı yapılacağı yayımlandı. İşte detaylar…

Orman Bakanlığı Genel Müdürlüğü bünyesine 1.377 orman muhafaza memuru ve personel alımı ilanı yayımlanması ile birlikte binlerce kişi bakanlık bünyesine katılmak için başvuru şartlarını araştırmaya başladı.  Orman Bakanlığı, 1.377 orman muhafaza memuru ve personel alımı ile ilgili detaylar kamuoyuna tek tek paylaştı.  Personel alımı şartları nelerdir? Orman mühendisi alımları ile alakalı detaylar tek tek paylaşıldı. Mühendis alımları için sözlü sınav daha önce ileri tarihe ertelenmişti. Bakanlık yeni sözlü sınav tarihini paylaştı. Orman mühendisi için yapılacak olan adamlar 26 Nisan 2023 Çarşamba günü 09.00’da sınav üslü yapılacak. Mülakat sınavına girmeyi hak kazanan adaylardan bazı evraklar talep edilmektedir. Mülakat sınavına katılacak adaylar, fotoğraf ve onaylı kimlik belgeleri nüfus cüzdan, sürücü belgesi veya pasaport ile mülakat sınava katılacaklar. Ayrıca sınava da elektronik eşyaların bulundurulmaması gerekmektedir. Sınava girecek adayların yanında telefon ya da benzeri cihazların bulunmaması durumunda sınava alınmayacaklardır.  
Orman Bakanlığı Genel Müdürlüğü bünyesine 1.377 orman personel alımı yapılacağı yayımlandı. İşte detaylar…

Orman Bakanlığı Genel Müdürlüğü bünyesine 1.377 orman muhafaza memuru ve personel alımı ilanı yayımlanması ile birlikte binlerce kişi bakanlık bünyesine katılmak için başvuru şartlarını araştırmaya başladı. 

Orman Bakanlığı, 1.377 orman muhafaza memuru ve personel alımı ile ilgili detaylar kamuoyuna tek tek paylaştı. 

Personel alımı şartları nelerdir?

Orman mühendisi alımları ile alakalı detaylar tek tek paylaşıldı. Mühendis alımları için sözlü sınav daha önce ileri tarihe ertelenmişti. Bakanlık yeni sözlü sınav tarihini paylaştı. Orman mühendisi için yapılacak olan adamlar 26 Nisan 2023 Çarşamba günü 09.00’da sınav üslü yapılacak.

Mülakat sınavına girmeyi hak kazanan adaylardan bazı evraklar talep edilmektedir. Mülakat sınavına katılacak adaylar, fotoğraf ve onaylı kimlik belgeleri nüfus cüzdan, sürücü belgesi veya pasaport ile mülakat sınava katılacaklar.

Ayrıca sınava da elektronik eşyaların bulundurulmaması gerekmektedir. Sınava girecek adayların yanında telefon ya da benzeri cihazların bulunmaması durumunda sınava alınmayacaklardır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.