Gürz, Vazgeçmek, yılgınlığa düşmek yok!

POLİTİKA 07.04.2023 - 19:38, Güncelleme: 07.04.2023 - 19:38
 

Gürz, Vazgeçmek, yılgınlığa düşmek yok!

MHP Kahramanmaraş milletvekili aday adayı olan Adem Gürz, sosyal medya hesabından yeni açıklamalarda bulundu.

Gürz, “Bizim Türk milletine bağlılığımız bir siyasetin konusu değil, bir sevdanın, bir sadakatin, bir vefanın, bir varoluş bilincinin sonucudur. Nasip ve mücadele kaynağımızdı, en büyük gücümüz. Vazgeçmek, yılgınlığa düşmek yok.”dedi. “Çünkü ülkücü gönüllere talibiz” Ülkücü gönüllere talip olduğuna dikkat çeken Adem Gürz, “Daha çok çalışacağız, daha çok mücadele edeceğiz. Çünkü ülkücü gönüllere talibiz. 14 Mayıs genel seçimlerinde, partimiz MHP’den genel başkanımızın takdirleriyle Kahramanmaraş’ta aday olarak görevlendirilen, kıymetli arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.” İfadelerine yer verdi. 
MHP Kahramanmaraş milletvekili aday adayı olan Adem Gürz, sosyal medya hesabından yeni açıklamalarda bulundu.

Gürz, “Bizim Türk milletine bağlılığımız bir siyasetin konusu değil, bir sevdanın, bir sadakatin, bir vefanın, bir varoluş bilincinin sonucudur. Nasip ve mücadele kaynağımızdı, en büyük gücümüz. Vazgeçmek, yılgınlığa düşmek yok.”dedi.

“Çünkü ülkücü gönüllere talibiz”

Ülkücü gönüllere talip olduğuna dikkat çeken Adem Gürz, “Daha çok çalışacağız, daha çok mücadele edeceğiz. Çünkü ülkücü gönüllere talibiz.

14 Mayıs genel seçimlerinde, partimiz MHP’den genel başkanımızın takdirleriyle Kahramanmaraş’ta aday olarak görevlendirilen, kıymetli arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.” İfadelerine yer verdi. 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.