Yer bilimci Öğüt, deprem konusunda balık hafızalıyız!

AKTÜEL 07.04.2023 - 19:23, Güncelleme: 07.04.2023 - 19:23
 

Yer bilimci Öğüt, deprem konusunda balık hafızalıyız!

Yer bilimci Batuhan Öğüt, Kahramanmaraş merkezli depremler hakkında yeni açıklamalarda bulundu. işte detaylar...

Öğüt, “2 ay önce dünya tarihinde eşi benzeri olmayan iki depremi 9 saat arayla yaşadık ve üzerinden 2 ay geçti, Akıllandık mı? Hayır, Akıllanacak mıyız? Hiç sanmıyorum, Her konuda hafızamız yerinde de neden deprem konusunda balık hafızalıyız? Neden çabuk unutuyoruz ya da unutuluyor?” dedi. İşte Yer bilimci Öğüt’ün o açıklamaları, “ 6 Şubat depremleri unutuldu ve neredeyse gündemden hızla düştü, Futbol siyaset dizi film ya da şahıslar muhtemelen bu ülkede daha çok önemli depremden, Hadi kendimizi düşünmüyoruz bari gelecek nesillere depreme karşı güvenli şehirler inşaa edelim oluşturalım, Bu çok zor bir şey değil maalesef ki bize zor geliyor, 6 Şubat depremlerindeki hadiseleri yeniden yaşamamak için elimizden geldiğinin fazlasını yapmak zorundayız başka yolu yok bunun.”  
Yer bilimci Batuhan Öğüt, Kahramanmaraş merkezli depremler hakkında yeni açıklamalarda bulundu. işte detaylar...

Öğüt, “2 ay önce dünya tarihinde eşi benzeri olmayan iki depremi 9 saat arayla yaşadık ve üzerinden 2 ay geçti, Akıllandık mı? Hayır, Akıllanacak mıyız? Hiç sanmıyorum, Her konuda hafızamız yerinde de neden deprem konusunda balık hafızalıyız? Neden çabuk unutuyoruz ya da unutuluyor?” dedi.

İşte Yer bilimci Öğüt’ün o açıklamaları, “ 6 Şubat depremleri unutuldu ve neredeyse gündemden hızla düştü, Futbol siyaset dizi film ya da şahıslar muhtemelen bu ülkede daha çok önemli depremden, Hadi kendimizi düşünmüyoruz bari gelecek nesillere depreme karşı güvenli şehirler inşaa edelim oluşturalım, Bu çok zor bir şey değil maalesef ki bize zor geliyor, 6 Şubat depremlerindeki hadiseleri yeniden yaşamamak için elimizden geldiğinin fazlasını yapmak zorundayız başka yolu yok bunun.”

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.