B. Murat Aras, halkımız popülizme kurban edildi!

POLİTİKA 05.04.2023 - 20:07, Güncelleme: 05.04.2023 - 20:12
 

B. Murat Aras, halkımız popülizme kurban edildi!

İyi Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Ezc. Bahtiyar Murat Aras, insanların popülizme kurban edildiği iddia etti.

fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konuşan Aras,“Neden kentsel dönüşüm yapmadılar, Neden vatandaşlarımıza bu binalar risklidir, sizin ölmenize göz yumamayız, buradan çıkmak zorundasınız diye neden denilmedi? Neden yapılmadı, biliyor musunuz? 1 Bunun maliyeti var, 2 evinden çıkan insanların oy vermeme kaygısı var. Halkımız popülizme kurban edildi. Burada oy kaygısıyla değil Maraş sevdasıyla çalışmak lazım.” Dedi. İşte İyi Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Ezc. Bahtiyar Murat Aras’ın Kahramanmaraş merkezli depremler hakkındaki o açıklamaları: “ Canlarımızı hata ve ihmal yüzünden kaybettik! İlmi parametreleri hiç dikkate almadık. Bunun söylenip uyarılmasına rağmen. Maalesef hiç dikkate alınmadı. Bu depremde kaybeden canlarımız hata ve ihmal yüzünden kaybettiğimiz düşünüyorum. Kahramanmaraş 35 – 40 yıldır çok yanlış planlanıyor. Bu yanlış planlamanın yüzünden vatandaşlarımız hayatını kaybetti. Enkazları elimizde kazdık. İlk üç gün maalesef kimseleri göremedik. Bu deprem herkese ders olmalıdır.  Bu yaşananları insanlar unutamaz! Bu evler neden yıkıldı? Bizim 50 bin canımız nende hayatını kaybetti? Bizim soracağımızı soru bu! Canımız yanıyor tabi ki herkes canlarını kaybetti. Bende kız kardeşimi kaybettim. Depremin dördüncü günü zor buldum. Bunlar biranda unutulacak şeyler değil. Kimsede bunu unutmamalıdır. Bundan sonra ilmin ve fen’in dediği yapılmalıdır. Bundan sonra herkesin aklını başına alması gerekiyor. Slogan vari sözlerle bu işler olmuyor. Kahramanmaraş bir daha aynı kaderi yaşayamaz.”   
İyi Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Ezc. Bahtiyar Murat Aras, insanların popülizme kurban edildiği iddia etti.

fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konuşan Aras,“Neden kentsel dönüşüm yapmadılar, Neden vatandaşlarımıza bu binalar risklidir, sizin ölmenize göz yumamayız, buradan çıkmak zorundasınız diye neden denilmedi? Neden yapılmadı, biliyor musunuz? 1 Bunun maliyeti var, 2 evinden çıkan insanların oy vermeme kaygısı var. Halkımız popülizme kurban edildi. Burada oy kaygısıyla değil Maraş sevdasıyla çalışmak lazım.” Dedi.

İşte İyi Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Ezc. Bahtiyar Murat Aras’ın Kahramanmaraş merkezli depremler hakkındaki o açıklamaları: “

Canlarımızı hata ve ihmal yüzünden kaybettik!

İlmi parametreleri hiç dikkate almadık. Bunun söylenip uyarılmasına rağmen. Maalesef hiç dikkate alınmadı. Bu depremde kaybeden canlarımız hata ve ihmal yüzünden kaybettiğimiz düşünüyorum. Kahramanmaraş 35 – 40 yıldır çok yanlış planlanıyor. Bu yanlış planlamanın yüzünden vatandaşlarımız hayatını kaybetti. Enkazları elimizde kazdık. İlk üç gün maalesef kimseleri göremedik. Bu deprem herkese ders olmalıdır. 

Bu yaşananları insanlar unutamaz!

Bu evler neden yıkıldı? Bizim 50 bin canımız nende hayatını kaybetti? Bizim soracağımızı soru bu! Canımız yanıyor tabi ki herkes canlarını kaybetti. Bende kız kardeşimi kaybettim. Depremin dördüncü günü zor buldum. Bunlar biranda unutulacak şeyler değil. Kimsede bunu unutmamalıdır. Bundan sonra ilmin ve fen’in dediği yapılmalıdır. Bundan sonra herkesin aklını başına alması gerekiyor. Slogan vari sözlerle bu işler olmuyor. Kahramanmaraş bir daha aynı kaderi yaşayamaz.” 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.