Mehmet Sabancı resmen bağımsız milletvekili adayı oldu!

POLİTİKA 04.04.2023 - 22:07, Güncelleme: 04.04.2023 - 22:07
 

Mehmet Sabancı resmen bağımsız milletvekili adayı oldu!

İş insanı ve siyasetçisi Mehmet Sabancı, Bağımsız Milletvekili adayı olduğunu açıkladı. İşte detaylar…

Kahramanmaraş’ın yakından tanıdığı isim Mehmet Sabancı, Milletvekili adaylığını açıkladı. Kahramanmaraş Yüksek Seçim Kurulu binasına giden Sabancı, bağımsız milletvekilliği adaylık başvurusunu gerçekleştirdi. Başvuru sonrası açıklamalarda bulunan Sabancı şu ifadelere yer verdi,   ‘’Aziz hemşerilerim, seçim sürecini çok da konuşulacak bir ortam yok. Seçimi konuşmaya da edep ettiğim anlar ve zamanlar oluyor. Ancak malumunuz seçim takvimi başladı. Şehrimizin bütün acısına rağmen yaşadığı bütün felaketlere rağmen şehrimizde de seçim süreci başladı. Dolayısıyla bu takvim süresince biz de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Aziz hemşerilerim, Kahramanmaraş şehit, şehrimiz şehit, on binlerce şehidimiz var. O kadar ağır bir tablo var ki o kadar zor bir süreç yaşıyoruz ki biz bu zor süreci öyle bir kadroyla, öyle inanmış bir şekilde mücadele edecek, Allah’ın izniyle el ele verecek bir kadroyla Kahramanmaraş’ta zorlukları aşmalıyız ki Kahramanmaraş şehitlerini unutmaz. Kahramanmaraş dününü unutamaz ama buna rağmen Allah lütfederse acılarımızı hafifletecek bir seviyeye getirmeliyiz. Bu şehri sıradan insanlar yönetirse, bu şehirde sıradan milletvekilleri olursa biz bu zor günleri aşamayız.”   
İş insanı ve siyasetçisi Mehmet Sabancı, Bağımsız Milletvekili adayı olduğunu açıkladı. İşte detaylar…

Kahramanmaraş’ın yakından tanıdığı isim Mehmet Sabancı, Milletvekili adaylığını açıkladı. Kahramanmaraş Yüksek Seçim Kurulu binasına giden Sabancı, bağımsız milletvekilliği adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

Başvuru sonrası açıklamalarda bulunan Sabancı şu ifadelere yer verdi, 
 ‘’Aziz hemşerilerim, seçim sürecini çok da konuşulacak bir ortam yok. Seçimi konuşmaya da edep ettiğim anlar ve zamanlar oluyor. Ancak malumunuz seçim takvimi başladı. Şehrimizin bütün acısına rağmen yaşadığı bütün felaketlere rağmen şehrimizde de seçim süreci başladı.

Dolayısıyla bu takvim süresince biz de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Aziz hemşerilerim, Kahramanmaraş şehit, şehrimiz şehit, on binlerce şehidimiz var. O kadar ağır bir tablo var ki o kadar zor bir süreç yaşıyoruz ki biz bu zor süreci öyle bir kadroyla, öyle inanmış bir şekilde mücadele edecek, Allah’ın izniyle el ele verecek bir kadroyla Kahramanmaraş’ta zorlukları aşmalıyız ki Kahramanmaraş şehitlerini unutmaz.

Kahramanmaraş dününü unutamaz ama buna rağmen Allah lütfederse acılarımızı hafifletecek bir seviyeye getirmeliyiz. Bu şehri sıradan insanlar yönetirse, bu şehirde sıradan milletvekilleri olursa biz bu zor günleri aşamayız.” 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.