Yunan basını 14 Mayıs seçimleriyle ilgili bir anket paylaştı!

POLİTİKA 04.04.2023 - 12:38, Güncelleme: 04.04.2023 - 12:38
 

Yunan basını 14 Mayıs seçimleriyle ilgili bir anket paylaştı!

Yunan gazetesi Protothema dikkat çeken bir anketi okurlarıyla paylaştı. İşte detaylar…

"Erdoğan sekiz puan önde" başlığıyla yayınlanan haberde "Dörtlü ittifak, muhalefet ittifakının %34'üne karşı %42'de" ifadesi yer aldı. 14 Mayıs seçimlerine sayılı hafta kalmışken cumhurbaşkanı adayları da kesinleşti. YSK; Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce, Recep Tayyip Erdoğan ve Sinan Oğan'ın adaylıklarını ilan etti. Gelişmeler takip edilirken anket şirketleri de çalışmalarını hızlandırdı. Gözler seçimlere çevrilmişken Yunan basınında dikkat çeken bir anket haberi yer aldı. Son anket sonuçlarını yayınlayan Protothema Gazetesi'nde haber, "Türkiye'de seçimler: Erdoğan sekiz puan önde" başlığı ile yayınlandı. Okurlarının karşısına anket haberiyle çıkan gazetede, Cumhur İttifakı için "Dörtlü ittifak", Millet İttifakı içinse "muhalefet ittifakı" ibareleri kullanıldı. Yazıda, "Dörtlü ittifak, muhalefet ittifakının %34'üne karşı %42'de. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim yarışında tüm kartlarını oynamaya kararlı görünüyor." denildi.  
Yunan gazetesi Protothema dikkat çeken bir anketi okurlarıyla paylaştı. İşte detaylar…

"Erdoğan sekiz puan önde" başlığıyla yayınlanan haberde "Dörtlü ittifak, muhalefet ittifakının %34'üne karşı %42'de" ifadesi yer aldı.

14 Mayıs seçimlerine sayılı hafta kalmışken cumhurbaşkanı adayları da kesinleşti. YSK; Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce, Recep Tayyip Erdoğan ve Sinan Oğan'ın adaylıklarını ilan etti. Gelişmeler takip edilirken anket şirketleri de çalışmalarını hızlandırdı.

Gözler seçimlere çevrilmişken Yunan basınında dikkat çeken bir anket haberi yer aldı. Son anket sonuçlarını yayınlayan Protothema Gazetesi'nde haber, "Türkiye'de seçimler: Erdoğan sekiz puan önde" başlığı ile yayınlandı.

Okurlarının karşısına anket haberiyle çıkan gazetede, Cumhur İttifakı için "Dörtlü ittifak", Millet İttifakı içinse "muhalefet ittifakı" ibareleri kullanıldı.

Yazıda, "Dörtlü ittifak, muhalefet ittifakının %34'üne karşı %42'de. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim yarışında tüm kartlarını oynamaya kararlı görünüyor." denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.