Kılıçdaroğlu, konutları depremzedelere ücretsiz vereceğiz!

POLİTİKA 03.04.2023 - 10:51, Güncelleme: 03.04.2023 - 10:51
 

Kılıçdaroğlu, konutları depremzedelere ücretsiz vereceğiz!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu yeni bir video paylaştı.

Kılıçdaroğlu söz konusu videoda “Konutları, depremzede vatandaşlarımıza ücretsiz teslim edeceğiz” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından bir paylaşımda daha bulundu. Kılıçdaroğlu paylaşımında "Konutları, depremzede vatandaşlarımıza ücretsiz teslim edeceğiz" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu, ücretsiz konutlara ilişkin tartışmalara ilişkin ise, "Merak etmeyin para var. Dünyayı harekete geçiririz. Ama bitmeyen bir rant ve ihale sevdası var ki kendi bitmedi ama insanımızı bitirdi" dedi.  
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu yeni bir video paylaştı.

Kılıçdaroğlu söz konusu videoda “Konutları, depremzede vatandaşlarımıza ücretsiz teslim edeceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından bir paylaşımda daha bulundu. Kılıçdaroğlu paylaşımında "Konutları, depremzede vatandaşlarımıza ücretsiz teslim edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, ücretsiz konutlara ilişkin tartışmalara ilişkin ise, "Merak etmeyin para var. Dünyayı harekete geçiririz. Ama bitmeyen bir rant ve ihale sevdası var ki kendi bitmedi ama insanımızı bitirdi" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.