CHP Kahramanmaraş’ta konteynerden parti binası hazırlıyor!

POLİTİKA 26.03.2023 - 11:58, Güncelleme: 26.03.2023 - 11:58
 

CHP Kahramanmaraş’ta konteynerden parti binası hazırlıyor!

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremler sonrası şehirler yaralarını sarmaya çalışıyor.

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremler sonrası şehirler yaralarını sarmaya çalışıyor. Bu noktada depremlerde Kahramanmaraş şehir merkezindeki parti binaları yıkılan CHP genel seçimler öncesi hummalı bir çalışma içerisinde.  CHP Dulkadiroğlu ilçe başkanı Av. Mehmet Çarman sosyal medya hesabındna yapmış olduğu açıklamada, “3 Parti örgütünün de içinde yer alacağı konteynerden kompleks oluşturuyoruz.”dedi.  İşte Çarman’ın o açıklaması, “ Bildiğiniz üzere merkezde bulunan 3 parti binamız deprem nedeniyle yıkıldı. Seçime ilişkin hazırlıklarımızı yapmak ve sandık güvenliğini sağlamak için 3 parti örgütünün de içinde yer alacağı konteynerden kompleks oluşturuyoruz. 1 hafta içinde yerimiz hazır olacak. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Yaralarımızı birlikte saracağız.” 
6 Şubat tarihinde meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremler sonrası şehirler yaralarını sarmaya çalışıyor.

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremler sonrası şehirler yaralarını sarmaya çalışıyor. Bu noktada depremlerde Kahramanmaraş şehir merkezindeki parti binaları yıkılan CHP genel seçimler öncesi hummalı bir çalışma içerisinde. 

CHP Dulkadiroğlu ilçe başkanı Av. Mehmet Çarman sosyal medya hesabındna yapmış olduğu açıklamada, “3 Parti örgütünün de içinde yer alacağı konteynerden kompleks oluşturuyoruz.”dedi. 

İşte Çarman’ın o açıklaması, “ Bildiğiniz üzere merkezde bulunan 3 parti binamız deprem nedeniyle yıkıldı. Seçime ilişkin hazırlıklarımızı yapmak ve sandık güvenliğini sağlamak için 3 parti örgütünün de içinde yer alacağı konteynerden kompleks oluşturuyoruz. 1 hafta içinde yerimiz hazır olacak. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Yaralarımızı birlikte saracağız.” 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.