Çabukel, Depremin sorunlarının ortadan kaldırılması gerekiyor!

POLİTİKA 25.03.2023 - 21:13, Güncelleme: 26.03.2023 - 22:08
 

Çabukel, Depremin sorunlarının ortadan kaldırılması gerekiyor!

İyi Parti Kahramanmaraş milletvekili Aday Adayı Av. Ahmet Çabukel, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konuştu.

Çabukel, “Depremin birçok sorunu var. Bu sorunların ortadan kaldırılması gerekiyor. İnsanların ekonomik sorunlarının giderilmesi gerekiyor.”dedi. Sahaya hakim olduklarına dikkat çeken Ahmet Çabukel, “Şehrimizin sorunlarını biliyor, sorunlarına çözüm olarak neler yapacağımızı biliyoruz. Saha çalışmalarımız devam ediyor. Seçim döneminde depremden başka gündemimiz olmayacak. Artık şu bilinmelidir ki; deprem bir kader değil bir doğa olayıdır. Tamamen denetimsizlik ve kentsel dönüşümlerin yapılmamasıdır. Depremin birçok sorunu var. Bu sorunların ortadan kaldırılması gerekiyor. İnsanların ekonomik sorunlarının giderilmesi gerekiyor.” ifadelerine yer verdi.   
İyi Parti Kahramanmaraş milletvekili Aday Adayı Av. Ahmet Çabukel, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konuştu.

Çabukel, “Depremin birçok sorunu var. Bu sorunların ortadan kaldırılması gerekiyor. İnsanların ekonomik sorunlarının giderilmesi gerekiyor.”dedi.

Sahaya hakim olduklarına dikkat çeken Ahmet Çabukel, “Şehrimizin sorunlarını biliyor, sorunlarına çözüm olarak neler yapacağımızı biliyoruz. Saha çalışmalarımız devam ediyor. Seçim döneminde depremden başka gündemimiz olmayacak. Artık şu bilinmelidir ki; deprem bir kader değil bir doğa olayıdır.

Tamamen denetimsizlik ve kentsel dönüşümlerin yapılmamasıdır. Depremin birçok sorunu var. Bu sorunların ortadan kaldırılması gerekiyor.

İnsanların ekonomik sorunlarının giderilmesi gerekiyor.” ifadelerine yer verdi. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.