CHP’li Ali Öztunç, Milletvekili A. Adaylığını açıkladı!

POLİTİKA 24.03.2023 - 17:51, Güncelleme: 26.03.2023 - 17:14
 

CHP’li Ali Öztunç, Milletvekili A. Adaylığını açıkladı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, 14 Mayıs genel seçimler öncesi yeniden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Ali Öztunç, “Şahsımla ilgili uzunca süredir her türlü dedikodular yapılıyordu. Ali Öztunç nereden aday olacak? Maraş’tan mı, İzmir’den mi, İstanbul’dan mı, diyorlardı. Ben hep söylüyordum. Arkadaşlar Kahramanmaraş’tan aday olacağım diyordum. Ama başka şehirlerden de beklenti vardı. Netice olarak geldiğimiz noktada Kahramanmaraş’tan milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundum.”dedi. “Bir 5 yıla daha talibiz” Yeniden bir 5 yıla talip olduğuna dikkat çeken Öztunç, “5 yıldır şehrin milletvekiliyim. Hemşerilerime hizmet etmeye çalışıyorum. Gücüm yettiği, elimden geldiği kadar hemşerilerime hizmet etmeye, destek olmaya çalıştım çalışıyorum. Gün geldi köyün sorunlarını dile getirdik, gün geldi memleketin sorunlarını dile getirdik. Hastane de yaşanana sorunları anlattık, afetlerden kaynaklı sorunlara çözüm bulmaya çalıştık. Zaman zaman siyasi tartışmalar yaşandı. Zaman zaman sertleştik. Zaman zaman keyifli güzel anlar yaşadık hep birlikte. Ama acısıyla tatlısıyla 5 yılı geride bıraktık ve 5 yıldır anlımızın akıyla görevimizi yerine getirdik. Bir 5 yıla daha talibiz.”ifadelerine yer verdi.   
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, 14 Mayıs genel seçimler öncesi yeniden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Ali Öztunç, “Şahsımla ilgili uzunca süredir her türlü dedikodular yapılıyordu. Ali Öztunç nereden aday olacak? Maraş’tan mı, İzmir’den mi, İstanbul’dan mı, diyorlardı. Ben hep söylüyordum. Arkadaşlar Kahramanmaraş’tan aday olacağım diyordum.

Ama başka şehirlerden de beklenti vardı. Netice olarak geldiğimiz noktada Kahramanmaraş’tan milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundum.”dedi.

“Bir 5 yıla daha talibiz”

Yeniden bir 5 yıla talip olduğuna dikkat çeken Öztunç, “5 yıldır şehrin milletvekiliyim. Hemşerilerime hizmet etmeye çalışıyorum. Gücüm yettiği, elimden geldiği kadar hemşerilerime hizmet etmeye, destek olmaya çalıştım çalışıyorum. Gün geldi köyün sorunlarını dile getirdik, gün geldi memleketin sorunlarını dile getirdik. Hastane de yaşanana sorunları anlattık, afetlerden kaynaklı sorunlara çözüm bulmaya çalıştık.

Zaman zaman siyasi tartışmalar yaşandı. Zaman zaman sertleştik. Zaman zaman keyifli güzel anlar yaşadık hep birlikte. Ama acısıyla tatlısıyla 5 yılı geride bıraktık ve 5 yıldır anlımızın akıyla görevimizi yerine getirdik. Bir 5 yıla daha talibiz.”ifadelerine yer verdi. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.