Ak Parti Kahramanmaraş’ta temayül yoklaması yapacak!

POLİTİKA 22.03.2023 - 23:28, Güncelleme: 22.03.2023 - 23:28
 

Ak Parti Kahramanmaraş’ta temayül yoklaması yapacak!

Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı Av. Fırat Görgel, 25 Mart Cumartesi günü milletvekili aday adayları için temayül yoklaması yapacaklarını kaydetti.

Başkan Görgel,"25 Mart Cumartesi günü Merkez Spor Kompleksinde 10.00-16.00 saatleri arası temayül yoklamamızı gerçekleştireceğiz. Tüm Aday Adaylarımıza başarılar diliyorum." Dedi. Geçmiş dönemlerin üzerinde başvuru var! Milletvekili aday adaylığı başvuru konusunda geçmiş dönemlere oranla bu dönemin daha fazla olduğuna dikkat çeken Görgel," Şuanda ilgi ve alaka üst seviyede, Geçmiş dönemlerde gelen aday adayı başvuruyu geçmiş durumdayız. Tabi ki bizim önceliğimiz deprem siyaset bizim ikinci gündemimiz. Bu zor günde bu kadar teveccühün olması Ak partideki hizmet yarışına insanların dahil olmak istemesi. Bizim için gurur vericidir. Bu partimize ve cumhurbaşkanımıza güveni gösteriyor.”diye konuştu.  
Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı Av. Fırat Görgel, 25 Mart Cumartesi günü milletvekili aday adayları için temayül yoklaması yapacaklarını kaydetti.

Başkan Görgel,"25 Mart Cumartesi günü Merkez Spor Kompleksinde 10.00-16.00 saatleri arası temayül yoklamamızı gerçekleştireceğiz. Tüm Aday Adaylarımıza başarılar diliyorum." Dedi.

Geçmiş dönemlerin üzerinde başvuru var!

Milletvekili aday adaylığı başvuru konusunda geçmiş dönemlere oranla bu dönemin daha fazla olduğuna dikkat çeken Görgel," Şuanda ilgi ve alaka üst seviyede, Geçmiş dönemlerde gelen aday adayı başvuruyu geçmiş durumdayız. Tabi ki bizim önceliğimiz deprem siyaset bizim ikinci gündemimiz.

Bu zor günde bu kadar teveccühün olması Ak partideki hizmet yarışına insanların dahil olmak istemesi. Bizim için gurur vericidir. Bu partimize ve cumhurbaşkanımıza güveni gösteriyor.”diye konuştu.

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.