Prof. Dr. Ercan, Evler depremzedelere borçlandırılmadan verilsin!

DÜNYA 21.03.2023 - 08:45, Güncelleme: 22.03.2023 - 23:32
 

Prof. Dr. Ercan, Evler depremzedelere borçlandırılmadan verilsin!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “Deprem görenlere verilen söz tutulsun. Ezgin yurttaşlarımıza, borçlandırılmadan ev verilsin.”dedi.

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve 11 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası şehirler yaralarını sarmaya çalışıyor. Bir yandan da deprem bölgeleriyle ilgili yeni kararlar alınıyor. Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan evi yıkılan, ağır hasar alan ve orta hasarlı olanların 6 Şubat tarihinden önceki elektrik ve doğalgaz borçlarını sildiğini açıkladı.  Diğer taraftan bölgede konut yapımı hızla devam ederken yer bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan’dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. “Deprem görenlere verilen söz tutulsun” Ercan, “Deprem görenlere verilen söz tutulsun. Yıllarca deprem vergisi vermiş, çoluğunu çocuğunu, evini, işini, varlığını, servetini 65 saniyede yitirmiş, ezgin yurttaşlarımıza, borçlandırılmadan ev verilsin. TC kimsesizlerin kimsesi değil midir? Haydi, halkçı Türkiye’m. Bunu yapmalısın!”ifadelerine yer verdi.   
Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “Deprem görenlere verilen söz tutulsun. Ezgin yurttaşlarımıza, borçlandırılmadan ev verilsin.”dedi.

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve 11 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası şehirler yaralarını sarmaya çalışıyor. Bir yandan da deprem bölgeleriyle ilgili yeni kararlar alınıyor. Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan evi yıkılan, ağır hasar alan ve orta hasarlı olanların 6 Şubat tarihinden önceki elektrik ve doğalgaz borçlarını sildiğini açıkladı. 

Diğer taraftan bölgede konut yapımı hızla devam ederken yer bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan’dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

“Deprem görenlere verilen söz tutulsun”

Ercan, “Deprem görenlere verilen söz tutulsun. Yıllarca deprem vergisi vermiş, çoluğunu çocuğunu, evini, işini, varlığını, servetini 65 saniyede yitirmiş, ezgin yurttaşlarımıza, borçlandırılmadan ev verilsin. TC kimsesizlerin kimsesi değil midir? Haydi, halkçı Türkiye’m. Bunu yapmalısın!”ifadelerine yer verdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.