Meral Akşener'den Muharrem İnce yorumu!

POLİTİKA 18.03.2023 - 22:11, Güncelleme: 18.03.2023 - 22:11
 

Meral Akşener'den Muharrem İnce yorumu!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili konuştu.

 Akşener, "Sayın İnce'nin Cumhurbaşkanı adayı olma hakkı mevcuttur. Eğer Millet İttifakı genişleyecekse bu genişleme içerisinde yer almasını tabi ki isterim."dedi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı tv100 yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Akşener, Sayın İnce'nin Cumhurbaşkanı adayı olma hakkı mevcuttur. Eğer Millet İttifakı genişleyecekse bu genişleme içerisinde yer almasını tabi ki isterim ama benim bu konuda diğer arkadaşlar adına bir şey söyleme hakkım yok." diye konuştu.  
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili konuştu.

 Akşener, "Sayın İnce'nin Cumhurbaşkanı adayı olma hakkı mevcuttur. Eğer Millet İttifakı genişleyecekse bu genişleme içerisinde yer almasını tabi ki isterim."dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı tv100 yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Akşener, Sayın İnce'nin Cumhurbaşkanı adayı olma hakkı mevcuttur. Eğer Millet İttifakı genişleyecekse bu genişleme içerisinde yer almasını tabi ki isterim ama benim bu konuda diğer arkadaşlar adına bir şey söyleme hakkım yok." diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.