Yer bilimci Ercan’dan Göksun depremleri hakkında yeni açıklama!

GÜNDEM 18.03.2023 - 12:38, Güncelleme: 19.03.2023 - 14:14
 

Yer bilimci Ercan’dan Göksun depremleri hakkında yeni açıklama!

Yer bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, iki gündür Göksun’dan meydana gelen depremleri hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremler sonrası bölgede artçı depremler olmaya devam ediyor. Şehirde son olarak Göksun ilçesinde M4,1-M4,6 arasında artçı depremler oldu. Yer bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, sosyal medya hesabından bu depremler hakkında konuştu. “Sönmesini bekliyorum” Ercan, “Göksun, Kozan arasında iki gündür M4,1-M4,6 arasında küçük artçı depremlerin sürmesi o bölgede halen gerginlik olduğunun belirtisidir. Sönmesini bekliyorum.” İfadelerine yer verdi.   
Yer bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, iki gündür Göksun’dan meydana gelen depremleri hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremler sonrası bölgede artçı depremler olmaya devam ediyor.

Şehirde son olarak Göksun ilçesinde M4,1-M4,6 arasında artçı depremler oldu. Yer bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, sosyal medya hesabından bu depremler hakkında konuştu.

“Sönmesini bekliyorum”

Ercan, “Göksun, Kozan arasında iki gündür M4,1-M4,6 arasında küçük artçı depremlerin sürmesi o bölgede halen gerginlik olduğunun belirtisidir. Sönmesini bekliyorum.” İfadelerine yer verdi. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.