Ramazan Gürbak milletvekili A. Adayı oldu!

POLİTİKA 17.03.2023 - 23:09, Güncelleme: 17.03.2023 - 23:09
 

Ramazan Gürbak milletvekili A. Adayı oldu!

Onikişubat ilçe muhtarları dernek başkanı ve Serintepe mahalle muhtarı Ramazan Gürbak, milletvekili A. Adayı oldu!

14 Mayıs genel seçimleri öncesi Ramazan Gürbak, Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Aday Adayı oldu. Gürbak sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki "Türkiye Yüzyılı" hedefinde görev alabilmek amacı ile sizlerden aldığım güçle AK Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı oldum.”dedi İşte Ramazan Gürbak’ın  o açıklaması,  “Kapı kapı oy değil, kapı kapı hizmet, Derdimiz aynı, yaramız ortak” Kıymetli hemşehrilerimiz; Merkez üssü güzel şehrimiz Kahramanmaraş ile birlikte 11 şehir, 6 Şubat'ta birbirini takip eden büyük depremlerle sarsıldı. 50 bine yakın insanımızı maalesef kaybettik. Şehirlerle birlikte insanlarımızın yarına dair hayalleri, planları da yarım kaldı. Yarım kalan yaşanacak anlarımız için asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem felaketinin gölgesinde gitmiş olduğumuz 28.Dönem Milletvekili Seçimlerinde misyonumuz “Kapı Kapı Oy Değil; Kapı Kapı Hizmet” olacaktır.  Kahramanmaraş için derdimiz aynı, yaramız ortak. Şununda farkındayız ki, şehrimiz bütünüyle ayağa kalkana kadar, deprem ilk gündemimiz olacaktır. Vizyonumuz; halkımızın yaralarını sarmak ve şehrimizin yeniden ayağa kalkışını sağlamak olacaktır. Bu aziz milleti hep birlikte yeniden yarım kalan günleri için ayağa kaldıracak ve yarım kalan hayallerimizi hep birlikte tamamlayacağız… Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki "Türkiye Yüzyılı" hedefinde görev alabilmek amacı ile sizlerden aldığım güçle AK Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı oldum. Sizlerin desteği ile çıktığımız bu kutlu yolda Cenab-ı Allah, yar ve yardımcımız olsun. Bu vesile ile tüm deprem şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar dilerim. İnşallah güzel ülkemiz bir daha böyle afetler yaşamasın.”
Onikişubat ilçe muhtarları dernek başkanı ve Serintepe mahalle muhtarı Ramazan Gürbak, milletvekili A. Adayı oldu!

14 Mayıs genel seçimleri öncesi Ramazan Gürbak, Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Aday Adayı oldu.

Gürbak sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada,

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki "Türkiye Yüzyılı" hedefinde görev alabilmek amacı ile sizlerden aldığım güçle AK Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı oldum.”dedi
İşte Ramazan Gürbak’ın  o açıklaması, 

“Kapı kapı oy değil, kapı kapı hizmet,
Derdimiz aynı, yaramız ortak”
Kıymetli hemşehrilerimiz;
Merkez üssü güzel şehrimiz Kahramanmaraş ile birlikte 11 şehir, 6 Şubat'ta birbirini takip eden büyük depremlerle sarsıldı.

50 bine yakın insanımızı maalesef kaybettik.

Şehirlerle birlikte insanlarımızın yarına dair hayalleri, planları da yarım kaldı. Yarım kalan yaşanacak anlarımız için asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem felaketinin gölgesinde gitmiş olduğumuz 28.Dönem Milletvekili Seçimlerinde misyonumuz “Kapı Kapı Oy Değil; Kapı Kapı Hizmet” olacaktır. 

Kahramanmaraş için derdimiz aynı, yaramız ortak. Şununda farkındayız ki, şehrimiz bütünüyle ayağa kalkana kadar, deprem ilk gündemimiz olacaktır. Vizyonumuz; halkımızın yaralarını sarmak ve şehrimizin yeniden ayağa kalkışını sağlamak olacaktır. Bu aziz milleti hep birlikte yeniden yarım kalan günleri için ayağa kaldıracak ve yarım kalan hayallerimizi hep birlikte tamamlayacağız…

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki "Türkiye Yüzyılı" hedefinde görev alabilmek amacı ile sizlerden aldığım güçle AK Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı oldum.

Sizlerin desteği ile çıktığımız bu kutlu yolda Cenab-ı Allah, yar ve yardımcımız olsun. Bu vesile ile tüm deprem şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar dilerim. İnşallah güzel ülkemiz bir daha böyle afetler yaşamasın.”

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Muammer
(18.03.2023 01:33 - #354)
Yolunuz bahtınız cacık olsun başkanim
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.