Naci Görür, Bolu depremini bekliyorduk!

AKTÜEL 16.03.2023 - 21:20, Güncelleme: 16.03.2023 - 21:20
 

Naci Görür, Bolu depremini bekliyorduk!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Kızılağıl-Bolu’da meydana gelen 4,7 depremi değerlendirdi. Görür, Buranın kırılmasını zaten beklediğimizi söyleyip yazıyorduk.

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen asrın felaketi sonrası Türkiye’deki çeşitli illerde irili ufaklı depremler olmaya devam ediyor.  Son olarak Kızılağıl-Bolu’da 4,7 şiddetinde deprem meydana geldi. Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, deprem sonrası sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Görür, “Kızılağıl-Bolu’da 4,7 deprem oldu. Deprem KAF zonu içerisinde. Bu deprem KAF’ın 1999 depremlerinde kırılmayan bir kesiminin kırılması ile oluştu. Buranın kırılmasını zaten beklediğimizi söyleyip yazıyorduk, sevgiyle.”ifadelerine yer verdi.   
Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Kızılağıl-Bolu’da meydana gelen 4,7 depremi değerlendirdi. Görür, Buranın kırılmasını zaten beklediğimizi söyleyip yazıyorduk.

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen asrın felaketi sonrası Türkiye’deki çeşitli illerde irili ufaklı depremler olmaya devam ediyor. 

Son olarak Kızılağıl-Bolu’da 4,7 şiddetinde deprem meydana geldi. Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, deprem sonrası sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Görür, “Kızılağıl-Bolu’da 4,7 deprem oldu. Deprem KAF zonu içerisinde. Bu deprem KAF’ın 1999 depremlerinde kırılmayan bir kesiminin kırılması ile oluştu. Buranın kırılmasını zaten beklediğimizi söyleyip yazıyorduk, sevgiyle.”ifadelerine yer verdi. 

 

Bolu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.