Murat Aras, Milletvekili A. Adayı olacağını duyurdu!

POLİTİKA 15.03.2023 - 02:19, Güncelleme: 15.03.2023 - 02:19
 

Murat Aras, Milletvekili A. Adayı olacağını duyurdu!

Kahramanmaraş eczacılar odası başkanı Eczacı Dr. Bahtiyar Murat Aras, sosyal medya hesabından milletvekili aday adayı olacağını duyurdu.

Aras,  “Bu hafta İYİ Partiden milletvekili aday adayı başvurusu yapacağım. Ancak bugün siyaset günü değil bugün memleketimize hizmet günü.”dedi İşte Murat Aras’ı o açıklaması, “Elbette şehrimizin bu hale gelmesinde sorumluluğu olan herkes yaptıklarının vicdan hesabını kendisi yapacak ve kaybettiğimiz enkaz altında kalan tüm hemşehrilerimizin vebali onların omuzlarında olacaktır. İnkar ettikleri görmezden geldikleri deprem gerçeği onların yüzüne tokat gibi vurmuştur. Vuracaktır. Maraş bunu asla unutmayacaktır. Ancak bugün hiçbir siyasi tartışmaya girmeden şehrimizi ayağa kaldırma uğraşı vereceğiz. Maraş ayağa kalkmadan oturmayacağız. Size söz veriyorum. Hepinizi saygı ve hürmetle selamlarım.” 
Kahramanmaraş eczacılar odası başkanı Eczacı Dr. Bahtiyar Murat Aras, sosyal medya hesabından milletvekili aday adayı olacağını duyurdu.

Aras,  “Bu hafta İYİ Partiden milletvekili aday adayı başvurusu yapacağım. Ancak bugün siyaset günü değil bugün memleketimize hizmet günü.”dedi

İşte Murat Aras’ı o açıklaması, “Elbette şehrimizin bu hale gelmesinde sorumluluğu olan herkes yaptıklarının vicdan hesabını kendisi yapacak ve kaybettiğimiz enkaz altında kalan tüm hemşehrilerimizin vebali onların omuzlarında olacaktır.

İnkar ettikleri görmezden geldikleri deprem gerçeği onların yüzüne tokat gibi vurmuştur. Vuracaktır. Maraş bunu asla unutmayacaktır. Ancak bugün hiçbir siyasi tartışmaya girmeden şehrimizi ayağa kaldırma uğraşı vereceğiz.

Maraş ayağa kalkmadan oturmayacağız. Size söz veriyorum. Hepinizi saygı ve hürmetle selamlarım.” 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.