Kraliçe dizisinin konusu nedir?

DİZİ - FİLM 06.03.2023 - 12:44, Güncelleme: 06.03.2023 - 12:44
 

Kraliçe dizisinin konusu nedir?

Queen Sugar dizisinden uyarlanan yeni dizi Kraliçe'den ilk tanıtım videosu yayımlandı. Peki, Kraliçe dizisinin konusu nedir? İşte detaylar…

Kraliçe’nin uyarlandığı Queen Sugar’ın konusu: Nova, Charley ve Ralph ismindeki kardeşler birbirinden taban taba zıt hayatlar yaşamaktadır. Hapisten yeni çıkan Ralph, küçük oğluyla birlikte sıfırdan bir hayat kurmaya çalışmaktadır. Nova ünlü bir gazetecidir. Charley, ünlü bir basketbolcuyla evlidir ve kardeşlerine nazaran daha lüks bir hayat yaşamaktadır. Hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiği dizide, ülkenin en ünlü basketbolcularından birinin adının büyük bir skandala karışması sonucu eşinin hayatının alt üst olmasını konusu işlenecek. Gökhan Alkan ve Burcu Özberk'in başrollerini paylaştığı dizide; Selin Şekerci, Özgün Karaman, Ayşe Akın, Serhat Parıl, Afra Karagöz, Enez Koçak, Ecenaz Üçer, Ege Semih Erken, Melis Özçimen, Caner Nalbantoğlu, Merve Honca, Ferhat Yılmaz, Gülşehri Mina Kekeç, Umut Kaplıca ve Cihat Tamer gibi oyuncular da yer alıyor. Kraliçe çok yakında Kanal D'de ekrana gelecek.  
Queen Sugar dizisinden uyarlanan yeni dizi Kraliçe'den ilk tanıtım videosu yayımlandı. Peki, Kraliçe dizisinin konusu nedir? İşte detaylar…

Kraliçe’nin uyarlandığı Queen Sugar’ın konusu:

Nova, Charley ve Ralph ismindeki kardeşler birbirinden taban taba zıt hayatlar yaşamaktadır. Hapisten yeni çıkan Ralph, küçük oğluyla birlikte sıfırdan bir hayat kurmaya çalışmaktadır. Nova ünlü bir gazetecidir. Charley, ünlü bir basketbolcuyla evlidir ve kardeşlerine nazaran daha lüks bir hayat yaşamaktadır. Hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiği dizide, ülkenin en ünlü basketbolcularından birinin adının büyük bir skandala karışması sonucu eşinin hayatının alt üst olmasını konusu işlenecek.

Gökhan Alkan ve Burcu Özberk'in başrollerini paylaştığı dizide; Selin Şekerci, Özgün Karaman, Ayşe Akın, Serhat Parıl, Afra Karagöz, Enez Koçak, Ecenaz Üçer, Ege Semih Erken, Melis Özçimen, Caner Nalbantoğlu, Merve Honca, Ferhat Yılmaz, Gülşehri Mina Kekeç, Umut Kaplıca ve Cihat Tamer gibi oyuncular da yer alıyor.

Kraliçe çok yakında Kanal D'de ekrana gelecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.