Erdoğan Üst Düzeyde Bazı Görevden Almalara İmza Atacak!

POLİTİKA 02.03.2023 - 15:22, Güncelleme: 04.03.2023 - 18:40
 

Erdoğan Üst Düzeyde Bazı Görevden Almalara İmza Atacak!

Kulislere düşen son bir iddiaya göre Cumhurbaşkanı Erdoğan yaklaşan seçimler öncesinde üst düzeyde bazı görevden alma ve değişikliklere imza atacak.

14 Mayıs'ta yapılması planlanan seçimler öncesi AK Parti'de Erzurum, Gümüşhane, Giresun, Kocaeli ve Mersin illerindeki il başkanları değiştirilirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üst düzeyde bazı görevden almalara imza atabileceği iddia ediliyor. Değişimin sinyalini dün AK Parti'nin grup toplantısında yaptığı "Sorulması gereken hesapları da adli ve siyasi olarak sormak boynumuzun borcudur" açıklamasıyla veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözleri sonrasında AK Parti'de Erzurum, Gümüşhane, Giresun, Kocaeli ve Mersin illerindeki il başkanları değiştirildi. Görevden alınan il başkanlarının yerlerine yeni atamalar yapıldı. Yine AK Parti'de seçim işlerinden sorumlu başkan yardımcılığına 6 isim daha getirildi. Atanan yeni isimler daha önce belirlenen 9 isimle beraber seçim işlerinden sorumlu başkan yardımcılığı görevini yürütecek.  
Kulislere düşen son bir iddiaya göre Cumhurbaşkanı Erdoğan yaklaşan seçimler öncesinde üst düzeyde bazı görevden alma ve değişikliklere imza atacak.

14 Mayıs'ta yapılması planlanan seçimler öncesi AK Parti'de Erzurum, Gümüşhane, Giresun, Kocaeli ve Mersin illerindeki il başkanları değiştirilirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üst düzeyde bazı görevden almalara imza atabileceği iddia ediliyor.

Değişimin sinyalini dün AK Parti'nin grup toplantısında yaptığı "Sorulması gereken hesapları da adli ve siyasi olarak sormak boynumuzun borcudur" açıklamasıyla veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözleri sonrasında AK Parti'de Erzurum, Gümüşhane, Giresun, Kocaeli ve Mersin illerindeki il başkanları değiştirildi. Görevden alınan il başkanlarının yerlerine yeni atamalar yapıldı.

Yine AK Parti'de seçim işlerinden sorumlu başkan yardımcılığına 6 isim daha getirildi. Atanan yeni isimler daha önce belirlenen 9 isimle beraber seçim işlerinden sorumlu başkan yardımcılığı görevini yürütecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.