Kahramanmaraş’ta konteyner çarşı yerleri belirlendi!

AKTÜEL 27.02.2023 - 18:39, Güncelleme: 27.02.2023 - 18:39
 

Kahramanmaraş’ta konteyner çarşı yerleri belirlendi!

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası iş yerleri zarar gören esnaflar için konteyner çarşı yerleri belirlendi. İşte detaylar…

Kahramanmaraş Esnaf Sanatkarlar Odaları birliği Başkanı (KMSOB) Ahmet Kuybu, Kahramanmaraş’taki büyük depremler sonrası iş yerleri zarar gören esnaflar için konteyner çarşı yerlerinin belirlendiğini söyledi. Kuybu, “Esnaflarımızın vatandaşlarımıza en kısa sürede hizmet verebilmeleri adına elimizden gelen gayreti göstermekteyiz.”dedi. İşte Başkan Kuybu’nun o açıklaması, “İç işleri bakanımız Süleyman Soylu, İç işleri komisyon başkanımız milletvekilimiz Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş valimiz Ömer Faruk Coşkun, Kahramanmaraş büyükşehir belediye başkanımız Hayrettin Güngör ve Esnaf ve sanatkarlar odaları birliğimizin 15 gün süren istişareleri sonucunda  İş yerleri yıkılan esnaflarımız için konteynır çarşı yerleri belirlenmiştir. Esnaflarımızın vatandaşlarımıza en kısa sürede hizmet verebilmeleri adına elimizden gelen gayreti göstermekteyiz.”
Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası iş yerleri zarar gören esnaflar için konteyner çarşı yerleri belirlendi. İşte detaylar…

Kahramanmaraş Esnaf Sanatkarlar Odaları birliği Başkanı (KMSOB) Ahmet Kuybu, Kahramanmaraş’taki büyük depremler sonrası iş yerleri zarar gören esnaflar için konteyner çarşı yerlerinin belirlendiğini söyledi.

Kuybu, “Esnaflarımızın vatandaşlarımıza en kısa sürede hizmet verebilmeleri adına elimizden gelen gayreti göstermekteyiz.”dedi.

İşte Başkan Kuybu’nun o açıklaması,

“İç işleri bakanımız Süleyman Soylu,
İç işleri komisyon başkanımız milletvekilimiz Celalettin Güvenç,
Kahramanmaraş valimiz Ömer Faruk Coşkun,
Kahramanmaraş büyükşehir belediye başkanımız Hayrettin Güngör ve
Esnaf ve sanatkarlar odaları birliğimizin 15 gün süren istişareleri sonucunda 
İş yerleri yıkılan esnaflarımız için konteynır çarşı yerleri belirlenmiştir.

Esnaflarımızın vatandaşlarımıza en kısa sürede hizmet verebilmeleri adına elimizden gelen gayreti göstermekteyiz.”

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.