Netflix'te en çok izlenen filmler belli oldu!

DİZİ - FİLM 22.02.2023 - 17:05, Güncelleme: 22.02.2023 - 17:05
 

Netflix'te en çok izlenen filmler belli oldu!

Netflix'te 13 Şubat - 19 Şubat tarihleri aralığında en çok izlenen filmler belli oldu. Listenin birinci sırasındaki yapım, şaşkınlık yarattı.

Dünyanın en popüler dijital içerik platformu Netflix, uzun bir süredir haftanın en çok izlenen dizi ve filmlerini paylaşıyor. Detaylı bir şekilde rapor sunuluyor. Yerli ve yabancı yapımların yanı sıra ülkelere özel sıralamalar da bulunuyor. Şimdi ise 13 Şubat – 19 Şubat tarihleri aralığında en çok izlenen filmler paylaşıldı. Bir hafta boyunca evlerini değiştirmeleriyle hayatları değişen iki insanı konu alan Your Place or Mine, Netflix'te en çok izlenen film oldu. Söz konusu yapım, toplamda 53 milyon 810 bin saat izlendi. Ayrıca 2 haftadır Top10 listesinde yer alıyor.  
Netflix'te 13 Şubat - 19 Şubat tarihleri aralığında en çok izlenen filmler belli oldu. Listenin birinci sırasındaki yapım, şaşkınlık yarattı.

Dünyanın en popüler dijital içerik platformu Netflix, uzun bir süredir haftanın en çok izlenen dizi ve filmlerini paylaşıyor.

Detaylı bir şekilde rapor sunuluyor. Yerli ve yabancı yapımların yanı sıra ülkelere özel sıralamalar da bulunuyor. Şimdi ise 13 Şubat – 19 Şubat tarihleri aralığında en çok izlenen filmler paylaşıldı.

Bir hafta boyunca evlerini değiştirmeleriyle hayatları değişen iki insanı konu alan Your Place or Mine, Netflix'te en çok izlenen film oldu. Söz konusu yapım, toplamda 53 milyon 810 bin saat izlendi. Ayrıca 2 haftadır Top10 listesinde yer alıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.