Kervan Lezzet Gurubu depremzedelere yemek servisini sürdürüyor!

YEREL HABERLER 20.02.2023 - 14:05, Güncelleme: 20.02.2023 - 14:05
 

Kervan Lezzet Gurubu depremzedelere yemek servisini sürdürüyor!

Alpedo Kervan lezzet grubu deprem bölgesindeki depremzedelere sıcak yemek ulaştırmaya devam ediyor. İşte detaylar...

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem sonrası şehirler yaralarını sarmaya çalışıyor. Bu doğrultuda Alpedo Kervan lezzet grubu deprem bölgesindeki depremzedelere sıcak yemek ulaştırmaya devam ediyor.  Yapılan çalışmalar hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Alpedo Kervan lezzet grubu yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu,“Kervan Lezzet Gurubu şehrimizin en ücra köşeleri başta olmak üzere bütün vatandaşlarımıza var gücüyle yemeklerini ulaştırma adına çalışmalarını sürdürüyor. Kervan sizler sayesinde bugünlere gelmiştir, depremzede vatandaşlarımızı da bir an olsun yalnız bırakmayacak. Yaralarımızı bir bir saracağız.” Dedi.
Alpedo Kervan lezzet grubu deprem bölgesindeki depremzedelere sıcak yemek ulaştırmaya devam ediyor. İşte detaylar...

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem sonrası şehirler yaralarını sarmaya çalışıyor. Bu doğrultuda Alpedo Kervan lezzet grubu deprem bölgesindeki depremzedelere sıcak yemek ulaştırmaya devam ediyor. 

Yapılan çalışmalar hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Alpedo Kervan lezzet grubu yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu,“Kervan Lezzet Gurubu şehrimizin en ücra köşeleri başta olmak üzere bütün vatandaşlarımıza var gücüyle yemeklerini ulaştırma adına çalışmalarını sürdürüyor.

Kervan sizler sayesinde bugünlere gelmiştir, depremzede vatandaşlarımızı da bir an olsun yalnız bırakmayacak. Yaralarımızı bir bir saracağız.” Dedi.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.