Çarman, Birlikte bu sorunlarında üstesinden geleceğiz!

YEREL HABERLER 17.02.2023 - 10:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 11:19
 

Çarman, Birlikte bu sorunlarında üstesinden geleceğiz!

CHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Av. Mehmet Çarman, “Eksiklikler çok, sorunlar çok fazla ama birlikte bu sorunlarında üstesinden geleceğiz.”dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Av. Mehmet Çarman, “Eksiklikler çok, sorunlar çok fazla ama birlikte bu sorunlarında üstesinden geleceğiz.”dedi Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen yüz yılın afeti deprem sonrası vatandaşlar yaralarını sarmaya çalışıyor. Bu noktada CHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Av. Mehmet Çarman, depremzedelere ziyaretini sürdürüyor.  Çarman sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, “Trabzon milletvekilimiz Ahmet Kaya, Zonguldak milletvekilimiz Ünal Demirtaş, belediye meclis üyemiz İbrahim Demircioğlu ile birlikte mahallerimizde vatandaşlarımız buluşup ihtiyaçları tespit edip sorunları gidermeye çalıştık. Eksiklikler çok, sorunlar çok fazla ama birlikte bu sorunlarında üstesinden geleceğiz.”dedi. 
CHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Av. Mehmet Çarman, “Eksiklikler çok, sorunlar çok fazla ama birlikte bu sorunlarında üstesinden geleceğiz.”dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Av. Mehmet Çarman, “Eksiklikler çok, sorunlar çok fazla ama birlikte bu sorunlarında üstesinden geleceğiz.”dedi

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen yüz yılın afeti deprem sonrası vatandaşlar yaralarını sarmaya çalışıyor. Bu noktada CHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Av. Mehmet Çarman, depremzedelere ziyaretini sürdürüyor. 

Çarman sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, “Trabzon milletvekilimiz Ahmet Kaya, Zonguldak milletvekilimiz Ünal Demirtaş, belediye meclis üyemiz İbrahim Demircioğlu ile birlikte mahallerimizde vatandaşlarımız buluşup ihtiyaçları tespit edip sorunları gidermeye çalıştık. Eksiklikler çok, sorunlar çok fazla ama birlikte bu sorunlarında üstesinden geleceğiz.”dedi. 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.