50 Şehrin Bakkallar odası Kahramanmaraş için seferber oldu!

GÜNDEM 13.02.2023 - 21:08, Güncelleme: 13.02.2023 - 21:08
 

50 Şehrin Bakkallar odası Kahramanmaraş için seferber oldu!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem sonrası şehirler yaralarını sarmaya çalışıyor.

Yüz yılın afeti olarak nitelendirilen depremin merkezi olan Kahramanmaraş’a Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki 50’ye yakın bakkallar odasından tırlarla yardım geliyor.  Bu afetinden üstesinden geleceğiz! fisiltihaber.com.tr ’ye konuşan Kahramanmaraş Bakkallar Bayiler Şekerciler ve kantinciler odası başkanı Şeref Özsoy, “Ülkemizin çeşitli bölgelerindeki 50’ye yakın bakkallar odasından gıda yardımı geliyor. Bu yardımları mahalle mahalle ihtiyaç sahiplerine iletiyoruz. Allah hayırseverlerimizden razı olsun. Şehrimizde en fazla ihtiyaç olan ürün çadırdır. Şehrimizin ve ülkemizin başı sağolsun. Bu büyük bir afet, devletimiz güçlüdür. Bu afettin altından da kalkacaktır. Tüm esnaflarımıza sizlerin arayıcılığıyla çağrıda bulunmak istiyorum. Değerli esnaflarımız zarar görmeyen dükkanlarınızı lütfen açalım.” İfadelerine yer verdi. 
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem sonrası şehirler yaralarını sarmaya çalışıyor.

Yüz yılın afeti olarak nitelendirilen depremin merkezi olan Kahramanmaraş’a Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki 50’ye yakın bakkallar odasından tırlarla yardım geliyor. 

Bu afetinden üstesinden geleceğiz!

fisiltihaber.com.tr ’ye konuşan Kahramanmaraş Bakkallar Bayiler Şekerciler ve kantinciler odası başkanı Şeref Özsoy, “Ülkemizin çeşitli bölgelerindeki 50’ye yakın bakkallar odasından gıda yardımı geliyor. Bu yardımları mahalle mahalle ihtiyaç sahiplerine iletiyoruz.

Allah hayırseverlerimizden razı olsun. Şehrimizde en fazla ihtiyaç olan ürün çadırdır. Şehrimizin ve ülkemizin başı sağolsun. Bu büyük bir afet, devletimiz güçlüdür. Bu afettin altından da kalkacaktır.

Tüm esnaflarımıza sizlerin arayıcılığıyla çağrıda bulunmak istiyorum. Değerli esnaflarımız zarar görmeyen dükkanlarınızı lütfen açalım.” İfadelerine yer verdi. 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.