Kahramanmaraş şehir merkezine doğalgaz ne zaman verilecek?

AKTÜEL 12.02.2023 - 12:12, Güncelleme: 14.02.2023 - 22:02
 

Kahramanmaraş şehir merkezine doğalgaz ne zaman verilecek?

Kahramanmaraş şehir merkezine doğalgaz ne zaman verilecek? Doğalgaz ana hattı zarar gördü mü? Yetkililer fisiltihaber.com.tr ’ye konuştu. İşte detaylar…

Depremin merkezi Kahramanmaraş’ta vatandaşlar yaralarını sarmaya çalışıyor. Şehir merkezinde birçok bina kullanılamaz hale gelirken çoğu bina ise yerle bir oldu.  Doğalgaz ana hattı zarar görmedi! Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası Şehirde sevindiren bir gelişme ise doğalgaz ana hattının zarar görmemesi oldu. Yetkililerden alınan bilgilere göre Elbistan’da yüzde 35 oranında evlere doğalgaz verilirken, Kahramanmaraş şehir merkezinde ise okullara, hastanelere ve çeşitli sığınaklara doğalgaz verilmeye başlandı. Zarar görmeyen binalara ise yapılan kontrollerinin ardından kısa sürede verilmesi bekleniyor.   
Kahramanmaraş şehir merkezine doğalgaz ne zaman verilecek? Doğalgaz ana hattı zarar gördü mü? Yetkililer fisiltihaber.com.tr ’ye konuştu. İşte detaylar…

Depremin merkezi Kahramanmaraş’ta vatandaşlar yaralarını sarmaya çalışıyor. Şehir merkezinde birçok bina kullanılamaz hale gelirken çoğu bina ise yerle bir oldu. 

Doğalgaz ana hattı zarar görmedi!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası Şehirde sevindiren bir gelişme ise doğalgaz ana hattının zarar görmemesi oldu.

Yetkililerden alınan bilgilere göre Elbistan’da yüzde 35 oranında evlere doğalgaz verilirken, Kahramanmaraş şehir merkezinde ise okullara, hastanelere ve çeşitli sığınaklara doğalgaz verilmeye başlandı. Zarar görmeyen binalara ise yapılan kontrollerinin ardından kısa sürede verilmesi bekleniyor. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.