Şehir dışına gidecekler için valilikten önemli duyuru!

GÜNDEM 10.02.2023 - 19:44, Güncelleme: 10.02.2023 - 19:44
 

Şehir dışına gidecekler için valilikten önemli duyuru!

Kahramanmaraş valiliğinden şehir dışına gidecek vatandaşlar için önemli duyuru yapıldı. İşte detaylar…

Kahramanmaraş valiliğinden şehir dışına gidecek vatandaşlar için önemli duyuru yapıldı. İşte detaylar… Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde bilanço her geçen dakika ağırlaşırken şehir yaralarını sarmaya devam ediyor.  Kahramanmaraş valiliğinden şehir dışına gidecek vatandaşlar için önemli duyuru yapıldı. Yapılan açıklamada, “Afete mağdur kalan vatandaşlarımız, hazırlanan ve ihtiyaca göre güncellenen tahliye/yerleştirme planlaması çerçevesinde diğer illerimize tahliye edilmektedir. Depremin yaşandığı illerden diğer illere gidecek vatandaşlarımızın bazı mecralarda yayılan bilgiye göre resmi kurumlarca onaylanmış “Afezede Bölgesi” alınması gerektiği yönünde asılsız haber ve paylaşımlar yapıldığı anlaşılmıştır. İl dışına gidecek vatandaşlarımızdan “afetzede belgesi” ya da herhangi bir belge talep edilmemektedir.”ifadelerine yer verildi.   
Kahramanmaraş valiliğinden şehir dışına gidecek vatandaşlar için önemli duyuru yapıldı. İşte detaylar…

Kahramanmaraş valiliğinden şehir dışına gidecek vatandaşlar için önemli duyuru yapıldı. İşte detaylar…

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde bilanço her geçen dakika ağırlaşırken şehir yaralarını sarmaya devam ediyor. 

Kahramanmaraş valiliğinden şehir dışına gidecek vatandaşlar için önemli duyuru yapıldı.

Yapılan açıklamada, “Afete mağdur kalan vatandaşlarımız, hazırlanan ve ihtiyaca göre güncellenen tahliye/yerleştirme planlaması çerçevesinde diğer illerimize tahliye edilmektedir. Depremin yaşandığı illerden diğer illere gidecek vatandaşlarımızın bazı mecralarda yayılan bilgiye göre resmi kurumlarca onaylanmış “Afezede Bölgesi” alınması gerektiği yönünde asılsız haber ve paylaşımlar yapıldığı anlaşılmıştır. İl dışına gidecek vatandaşlarımızdan “afetzede belgesi” ya da herhangi bir belge talep edilmemektedir.”ifadelerine yer verildi. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.