KSÜ’de deprem sonrası mesai başlıyor!

GÜNDEM 10.02.2023 - 19:17, Güncelleme: 10.02.2023 - 19:17
 

KSÜ’de deprem sonrası mesai başlıyor!

Kahramanmaraş büyük yıkım sonrası yaralarını sarmaya çalışıyor. Bu bağlamda şehirde normalleşme adımları atılmaya başlandı. İşte detaylar…

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 depremlerin ardından normalleşme çalışmaları başladı. Bu bağlamda Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ( KSÜ) personeli 13 Şubat Pazartesi günü mesaiye başlıyor. KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım yapmış olduğu açıklamada, “13 Şubat 2023 Pazartesi günü Üniversitemizde mesaimize başlıyoruz. Başta birim yöneticilerimiz olmak üzere tüm Üniversitemiz çalışanlarını göreve dönmeye davet ediyorum.”dedi. İşte yapılan o açıklama, “ Üniversitemizin değerli çalışanları, öncelikle yaşamış olduğumuz deprem felaketi sebebiyle Üniversitemiz camiasına ve Yüce Türk Milletine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, depremde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Millet olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Bu zor günler elbette geçecektir. Ama bu, birlik ve beraberlik içerisinde ve göstereceğimiz fedakarlıklarla daha kolay olacaktır. Umarım depremin üstünden geçen beş günün sonunda ailelerinizin emniyetini sağlamış ve güvenli mekanlara yerleştirmişsinizdir. 13 Şubat 2023 Pazartesi günü Üniversitemizde mesaimize başlıyoruz. Başta birim yöneticilerimiz olmak üzere tüm Üniversitemiz çalışanlarını göreve dönmeye davet ediyorum. Ancak geçerli mazereti olan personel birim amirleri ile irtibata geçmelidir. Birimlerin iş ve işleyişinden birim amirleri sorumludur.”  
Kahramanmaraş büyük yıkım sonrası yaralarını sarmaya çalışıyor. Bu bağlamda şehirde normalleşme adımları atılmaya başlandı. İşte detaylar…

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 depremlerin ardından normalleşme çalışmaları başladı. Bu bağlamda Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ( KSÜ) personeli 13 Şubat Pazartesi günü mesaiye başlıyor.

KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım yapmış olduğu açıklamada, “13 Şubat 2023 Pazartesi günü Üniversitemizde mesaimize başlıyoruz. Başta birim yöneticilerimiz olmak üzere tüm Üniversitemiz çalışanlarını göreve dönmeye davet ediyorum.”dedi.

İşte yapılan o açıklama, “ Üniversitemizin değerli çalışanları, öncelikle yaşamış olduğumuz deprem felaketi sebebiyle Üniversitemiz camiasına ve Yüce Türk Milletine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, depremde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Millet olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Bu zor günler elbette geçecektir.

Ama bu, birlik ve beraberlik içerisinde ve göstereceğimiz fedakarlıklarla daha kolay olacaktır. Umarım depremin üstünden geçen beş günün sonunda ailelerinizin emniyetini sağlamış ve güvenli mekanlara yerleştirmişsinizdir. 13 Şubat 2023 Pazartesi günü Üniversitemizde mesaimize başlıyoruz.

Başta birim yöneticilerimiz olmak üzere tüm Üniversitemiz çalışanlarını göreve dönmeye davet ediyorum. Ancak geçerli mazereti olan personel birim amirleri ile irtibata geçmelidir. Birimlerin iş ve işleyişinden birim amirleri sorumludur.”
 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.