Midilli adası gezi rehberi! Midilli’de nereleri gezmeli?

SEYAHAT - KİTAP 31.01.2023 - 15:42, Güncelleme: 02.02.2023 - 21:06
 

Midilli adası gezi rehberi! Midilli’de nereleri gezmeli?

Midilli, Ege Denizi’nin kuzeydoğusunda bulunan dağlık bir Yunan adası. Ada içi keyifli etkinlikleriyle Midilli, her yıl binlerce turiste kapı açıyor.

Midilli nerede?   Doğal güzellikleri ile kendine hayran bırakan Midilli, Ege Denizi’nin kuzeydoğusunda bulunan, dağlık bir Yunan adası.    Ulaşım   Adaya gitmeden önce araç kiralama ofisleri ile iletişime geçebilir ve erken rezervasyon ile uygun fiyatlarla kiralama sağlayabilirsiniz.   Midilli’de görmeniz gereken yerler:    Midilli (Mytilene)   Gataluzi Kalesi (Midilli)   Agios Therapon Kilisesi (Midilli)   Mytilini Antik Tiyatrosu (Midilli)   Sigri Kasabası (Sigri – Türk Kalesi)   Petra Kasabası   Midilli Adası Şeytanın Ayak İzi   Molivos Kasabası (Methymna)   Sapho Meydanı   Ermou Caddesi   Valide ve Yalı Cami   Halimbey Konağı   Yeni Cami ve Hamamı    Arkeoloji Müzesi  
Midilli, Ege Denizi’nin kuzeydoğusunda bulunan dağlık bir Yunan adası. Ada içi keyifli etkinlikleriyle Midilli, her yıl binlerce turiste kapı açıyor.
Midilli nerede?
 
Doğal güzellikleri ile kendine hayran bırakan Midilli, Ege Denizi’nin kuzeydoğusunda bulunan, dağlık bir Yunan adası. 
 
Ulaşım
 
Adaya gitmeden önce araç kiralama ofisleri ile iletişime geçebilir ve erken rezervasyon ile uygun fiyatlarla kiralama sağlayabilirsiniz.
 
Midilli’de görmeniz gereken yerler: 
 
Midilli (Mytilene)
 
Gataluzi Kalesi (Midilli)
 
Agios Therapon Kilisesi (Midilli)
 
Mytilini Antik Tiyatrosu (Midilli)
 
Sigri Kasabası (Sigri – Türk Kalesi)
 
Petra Kasabası
 
Midilli Adası Şeytanın Ayak İzi
 
Molivos Kasabası (Methymna)
 
Sapho Meydanı
 
Ermou Caddesi
 
Valide ve Yalı Cami
 
Halimbey Konağı
 
Yeni Cami ve Hamamı
 
 Arkeoloji Müzesi
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.