Çağla Şıkel yeni aşka yelken açtı!

Magazin 31.01.2023 - 15:02, Güncelleme: 31.01.2023 - 15:02
 

Çağla Şıkel yeni aşka yelken açtı!

Güzel sunucu Çağla Şıkel günlünü avukat Nail Gönenli’ye kaptırdı. Yeni sevgilisiyle birkaç kez görüntülenen Çağla Şıkel, "Her şey gördüğünüz gibi" dedi.

2008-2015 yılları arasında şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ ile evli kalan 2 çocuk annesi Çağla Şıkel, günlünü Nail Gönenli’ye kaptırdı. Yeni sevgilisiyle görüntülenen Çağla Şıkel, önceki akşam da Gönenli'nin evine girerken objektiflere takılmıştı.  Özel hayatıyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınan Çağla Şıkel, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Ayaküstü basın mensuplarıyla konuşan Şıkel, özel hayatıyla ilgili konuşmayacağını söyleyerek "Her şey gördüğünüz gibi" diyerek ilişkisini doğruladı.  
Güzel sunucu Çağla Şıkel günlünü avukat Nail Gönenli’ye kaptırdı. Yeni sevgilisiyle birkaç kez görüntülenen Çağla Şıkel, "Her şey gördüğünüz gibi" dedi.

2008-2015 yılları arasında şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ ile evli kalan 2 çocuk annesi Çağla Şıkel, günlünü Nail Gönenli’ye kaptırdı.

Yeni sevgilisiyle görüntülenen Çağla Şıkel, önceki akşam da Gönenli'nin evine girerken objektiflere takılmıştı.

 Özel hayatıyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınan Çağla Şıkel, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

Ayaküstü basın mensuplarıyla konuşan Şıkel, özel hayatıyla ilgili konuşmayacağını söyleyerek "Her şey gördüğünüz gibi" diyerek ilişkisini doğruladı.

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.