Sacha Boey Lyon yolcusu mu?

SPOR 29.01.2023 - 20:51, Güncelleme: 29.01.2023 - 20:51
 

Sacha Boey Lyon yolcusu mu?

Galatasaray'ın yıldızı Sacha Boey’ın göstermiş olduğu performans ile Avrupa kulüplerinin radarına girdi. İşte Boey için transfer gelişmeleri…

Galatasaray'da sezon başında kadro dışı kalan Sacha Boey'nin talipleri artıyor. Son olarak yıldız oyuncuya Lyon kancayı taktı.   Şuanda 20 milyon euro'ya yakın bir bonservis talep edilen Boey için Udinese 8 milyon euro, Sporting ise 10 milyon euro önermiş, Galatasaray ise teklifleri reddetmişti. Boey transferi için 15 milyon euro ödemeye hazır olan  Lyon, Galatasaray'ı ikna etmeye çalışıyor. 1.2 milyon euro’ya alınan Boey için sarı kırmızılılar 20 milyon euro talep ediyor.   Boey'in G.Saray ile olan sözleşmesi 2025 yılının haziran ayında bitiyor. 22 yaşındaki oyuncunun Transfermarkt verilerine göre; güncel piyasa değeri ise 6.5 milyon euro. 
Galatasaray'ın yıldızı Sacha Boey’ın göstermiş olduğu performans ile Avrupa kulüplerinin radarına girdi. İşte Boey için transfer gelişmeleri…

Galatasaray'da sezon başında kadro dışı kalan Sacha Boey'nin talipleri artıyor. Son olarak yıldız oyuncuya Lyon kancayı taktı. 

 Şuanda 20 milyon euro'ya yakın bir bonservis talep edilen Boey için Udinese 8 milyon euro, Sporting ise 10 milyon euro önermiş, Galatasaray ise teklifleri reddetmişti.

Boey transferi için 15 milyon euro ödemeye hazır olan  Lyon, Galatasaray'ı ikna etmeye çalışıyor.

1.2 milyon euro’ya alınan Boey için sarı kırmızılılar 20 milyon euro talep ediyor.  
Boey'in G.Saray ile olan sözleşmesi 2025 yılının haziran ayında bitiyor. 22 yaşındaki oyuncunun Transfermarkt verilerine göre; güncel piyasa değeri ise 6.5 milyon euro. 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.