Bihter filminde kimler var? İşte detaylar…

DİZİ - FİLM 28.01.2023 - 13:46, Güncelleme: 28.01.2023 - 20:08
 

Bihter filminde kimler var? İşte detaylar…

Netflix’te yayınlanacak olan Bihter filminde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İşte yeni gelişmeler…

Bergen filminin yönetmenleri Mehmet Binay ve Caner Alper’in yöneteceği Bihter filminin hazırlıkları devam ediyor. Filmi Merve Göntem yazıyor. Başrollerde kimler var? Bihter’i Farah Zeynep Abdullah, Nihal’i Helin Kandemir canlandıracak. Hande Ataizi, yeni Firdevs Hanım oldu. Ataizi ile Abdullah anne kızı oynayacak. Nezaket Erden filmde Peyker rolüne hayat verecek. Detaylar geldiğinde sizlerle paylaşacağız…  
Netflix’te yayınlanacak olan Bihter filminde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İşte yeni gelişmeler…

Bergen filminin yönetmenleri Mehmet Binay ve Caner Alper’in yöneteceği Bihter filminin hazırlıkları devam ediyor. Filmi Merve Göntem yazıyor.

Başrollerde kimler var?

Bihter’i Farah Zeynep Abdullah, Nihal’i Helin Kandemir canlandıracak. Hande Ataizi, yeni Firdevs Hanım oldu. Ataizi ile Abdullah anne kızı oynayacak.

Nezaket Erden filmde Peyker rolüne hayat verecek.

Detaylar geldiğinde sizlerle paylaşacağız…

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.