CHP Dulkadiroğlu’nda toplu üye katılımı!

POLİTİKA 28.01.2023 - 13:30, Güncelleme: 28.01.2023 - 13:30
 

CHP Dulkadiroğlu’nda toplu üye katılımı!

Çarman,“Farklı partilerden gelip Cumhuriyet Halk Partisi ile yolu kesişen arkadaşlarımızla şimdi daha güçlüyüz. Seçim geliyor, halk kararını veriyor.” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dulkadiroğlu teşkilatında düzenlenen programla toplu üye katılımı yapıldı. İşte detaylar… Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dulkadiroğlu teşkilatında CHP genel başkan yardımcısı ve Kahramanmaraş milletvekili Ali Öztunç, CHP İl başkanı Esat Şengül ve CHP Dulkadiroğlu ilçe başkanı Mehmet Çarman’ın yer aldığı programla partiye yeni katılan kişilere parti rozetleri takıldı.  “Seçim geliyor, halk kararını veriyor” Program hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Çarman,“Genel başkan yardımcımız Ali Öztunç ve İl başkanımız Esat Şengül’ün katılımlarıyla Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı binamızda üye katılım programı gerçekleştirip, arkadaşlarımıza rozetlerini takdim ettik.  Farklı partilerden gelip bugün ilk defa Cumhuriyet Halk Partisi ile yolu kesişen arkadaşlarımızla şimdi daha güçlüyüz. Seçim geliyor, halk kararını veriyor.  Tüm yurttaşlarımızı üye olarak partimizi büyütme çağıyorum. Bekleyin, geliyor gelmekte olan.”ifadelerine yer verdi. 
Çarman,“Farklı partilerden gelip Cumhuriyet Halk Partisi ile yolu kesişen arkadaşlarımızla şimdi daha güçlüyüz. Seçim geliyor, halk kararını veriyor.” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dulkadiroğlu teşkilatında düzenlenen programla toplu üye katılımı yapıldı. İşte detaylar…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dulkadiroğlu teşkilatında CHP genel başkan yardımcısı ve Kahramanmaraş milletvekili Ali Öztunç, CHP İl başkanı Esat Şengül ve CHP Dulkadiroğlu ilçe başkanı Mehmet Çarman’ın yer aldığı programla partiye yeni katılan kişilere parti rozetleri takıldı. 

“Seçim geliyor, halk kararını veriyor”

Program hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Çarman,“Genel başkan yardımcımız Ali Öztunç ve İl başkanımız Esat Şengül’ün katılımlarıyla Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı binamızda üye katılım programı gerçekleştirip, arkadaşlarımıza rozetlerini takdim ettik. 

Farklı partilerden gelip bugün ilk defa Cumhuriyet Halk Partisi ile yolu kesişen arkadaşlarımızla şimdi daha güçlüyüz. Seçim geliyor, halk kararını veriyor.  Tüm yurttaşlarımızı üye olarak partimizi büyütme çağıyorum. Bekleyin, geliyor gelmekte olan.”ifadelerine yer verdi. 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.