Beyoğlu Mahallesinin en az 50 yıllık su sorunu çözüldü!

AKTÜEL 26.01.2023 - 20:43, Güncelleme: 26.01.2023 - 20:48
 

Beyoğlu Mahallesinin en az 50 yıllık su sorunu çözüldü!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Beyoğlu Mahallesinin en az 50 yıllık içme suyu sorununu çözüme kavuşturuyoruz.” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Türkoğlu’nda bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.  Beyoğlu Mahallesi’nde gerçekleştirilen içme suyu altyapı yenileme projesinin bölge için çok önemli olduğunu belirten Güngör, “Beyoğlu, Türkoğlu’nun en büyük mahallelerinden bir tanesi. Büyükşehir Belediyesi olarak bu mahallemizin altyapısını yeniliyoruz. Çalışmalarda son aşamaya geldik. Kaynak, depolar ve şebeke kısmını tamamen yeniledik. Burada 30 Milyon TL’lik bir yatırım gerçekleştiriyoruz. Bu projemizle birlikte Beyoğlu Mahalle’mizin en az 50 yıllık içme suyu sorununu çözüme kavuşturuyoruz” dedi. Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş da yaptığı konuşmada çalışmaların önemine değindi. Beyoğlu Mahalle Muhtarı Ejder Oğul da çalışmalardan duyduğu memnuniyeti belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.  
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Beyoğlu Mahallesinin en az 50 yıllık içme suyu sorununu çözüme kavuşturuyoruz.” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Türkoğlu’nda bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. 

Beyoğlu Mahallesi’nde gerçekleştirilen içme suyu altyapı yenileme projesinin bölge için çok önemli olduğunu belirten Güngör, “Beyoğlu, Türkoğlu’nun en büyük mahallelerinden bir tanesi. Büyükşehir Belediyesi olarak bu mahallemizin altyapısını yeniliyoruz. Çalışmalarda son aşamaya geldik.

Kaynak, depolar ve şebeke kısmını tamamen yeniledik. Burada 30 Milyon TL’lik bir yatırım gerçekleştiriyoruz. Bu projemizle birlikte Beyoğlu Mahalle’mizin en az 50 yıllık içme suyu sorununu çözüme kavuşturuyoruz” dedi.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş da yaptığı konuşmada çalışmaların önemine değindi. Beyoğlu Mahalle Muhtarı Ejder Oğul da çalışmalardan duyduğu memnuniyeti belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.