Kahramanmaraş’ta Halı Saha Sayımızı 100’e çıkaracağız!

SPOR 26.01.2023 - 20:34, Güncelleme: 27.01.2023 - 22:20
 

Kahramanmaraş’ta Halı Saha Sayımızı 100’e çıkaracağız!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehir genelinde halı saha sayısını 100’e çıkartacaklarını kaydetti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Türkoğlu’nda bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.  Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkoğlu Özbek Mahallesi’ne kazandırılan sentetik halı sahada incelemelerde bulunan Güngör, “Gençlik ve Spor Bakanlığı’mız ile yaptığımız protokol çerçevesinde Kahramanmaraş’ımıza 46 halı saha yapımı projemizi hayata geçirdik. Protokol kapsamında bir plan dâhilinde bu halı sahalarımızı ihtiyaç duyulan yerlere inşa ediyoruz. Türkoğlu ilçemizde de Ceceli, Aydınkavak ve Özbek mahallelerimize halı saha kazandırdık. İnşallah bu yıl halı sahalarımızın sayısını 100’e çıkaracağız. İhtiyaç duyulan tüm mahallelerimiz halı sahaya kavuşmuş olacak. Çocuklarımız, gençlerimiz bu alanlarda hem spor yapacak hem de eğlenecekler” diye konuştu. Programa Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hakan Dereli ve AK Parti ilçe teşkilatının da yer aldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehir genelinde halı saha sayısını 100’e çıkartacaklarını kaydetti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Türkoğlu’nda bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. 

Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkoğlu Özbek Mahallesi’ne kazandırılan sentetik halı sahada incelemelerde bulunan Güngör, “Gençlik ve Spor Bakanlığı’mız ile yaptığımız protokol çerçevesinde Kahramanmaraş’ımıza 46 halı saha yapımı projemizi hayata geçirdik. Protokol kapsamında bir plan dâhilinde bu halı sahalarımızı ihtiyaç duyulan yerlere inşa ediyoruz.

Türkoğlu ilçemizde de Ceceli, Aydınkavak ve Özbek mahallelerimize halı saha kazandırdık. İnşallah bu yıl halı sahalarımızın sayısını 100’e çıkaracağız. İhtiyaç duyulan tüm mahallelerimiz halı sahaya kavuşmuş olacak. Çocuklarımız, gençlerimiz bu alanlarda hem spor yapacak hem de eğlenecekler” diye konuştu.

Programa Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hakan Dereli ve AK Parti ilçe teşkilatının da yer aldı.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.