12 Milyon TL’lik yatırımla Kuyumcular Köprüsü hizmete açıldı!

EKONOMİ 26.01.2023 - 20:29, Güncelleme: 26.01.2023 - 20:29
 

12 Milyon TL’lik yatırımla Kuyumcular Köprüsü hizmete açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkoğlu’nda 12 Milyon TL’lik yatırımla hizmete alınan Kuyumcular Köprüsü hizmete açıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör,  Türkoğlu’nda bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.  Kuyumcular Mahallesi’ne kazandırılan yeni köprünün açılışında konuşan Başkan Hayrettin Güngör, “Bu köprümüz yaklaşık 15 mahallemizin ulaşımını kolaylaştırması açısından son derece önemli bir yatırım. Aynı zamanda Türkoğlu ilçemizden Necip Fazıl Şehir Hastanesi’ne ve Gaziantep Yolu’na bağlantı sağlayan önemli bir güzergâh. Köprümüz toplamda 100 metre uzunluğa ve 11 metre genişliğe sahip. 12 Milyon TL’lik yatırımla hayata geçirdiğimiz bu köprümüzün ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ise Kuyumcular Mahallesi’ne kazandırılan köprünün bölge ulaşımı açısından son derece önemli olduğunu belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti. Konuşmaların ardından kesilen kurdele ile birlikte Kuyumcular Köprüsü’nün açılışı gerçekleştirildi. Programa Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hakan Dereli ve AK Parti ilçe teşkilatının da yer aldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkoğlu’nda 12 Milyon TL’lik yatırımla hizmete alınan Kuyumcular Köprüsü hizmete açıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör,  Türkoğlu’nda bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. 

Kuyumcular Mahallesi’ne kazandırılan yeni köprünün açılışında konuşan Başkan Hayrettin Güngör, “Bu köprümüz yaklaşık 15 mahallemizin ulaşımını kolaylaştırması açısından son derece önemli bir yatırım. Aynı zamanda Türkoğlu ilçemizden Necip Fazıl Şehir Hastanesi’ne ve Gaziantep Yolu’na bağlantı sağlayan önemli bir güzergâh. Köprümüz toplamda 100 metre uzunluğa ve 11 metre genişliğe sahip.

12 Milyon TL’lik yatırımla hayata geçirdiğimiz bu köprümüzün ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ise Kuyumcular Mahallesi’ne kazandırılan köprünün bölge ulaşımı açısından son derece önemli olduğunu belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti. Konuşmaların ardından kesilen kurdele ile birlikte Kuyumcular Köprüsü’nün açılışı gerçekleştirildi.

Programa Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hakan Dereli ve AK Parti ilçe teşkilatının da yer aldı.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.