İYİ Parti oy kullanmak isteyeni ücretsiz götürecek!

POLİTİKA 25.01.2023 - 21:53, Güncelleme: 26.01.2023 - 20:37
 

İYİ Parti oy kullanmak isteyeni ücretsiz götürecek!

Akşener, " Gençleri hangi siyasi düşünceden olduğunu sorgulamadan ikametgâhlarının bulunduğu şehirlere ücretsiz olarak götürülmelerini sağlayacağız." dedi.

İyi parti 14 Mayıs'ta yapılması planlanan genel seçimler için harekete geçti. Parti yöneticileri oykullanmak isteyen kişiler için şehirlerden ücretsiz otobüs kaldıracak.  Konu hakkında açıklamalarda bulunan İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Gençlerden korkuyorlar. Gençleri hangi siyasi düşünceden olduğunu sorgulamadan ikametgâhlarının bulunduğu şehirlere ücretsiz olarak götürülmelerini, oy kullandıktan sonra da geri getirilmelerini sağlayacağız" dedi.  Gerekirse kapı kapı dolaşacaklarını dile getiren Akşener, başvuru gününü kaçıran gençleri hangi partiye oy vereceğini sormadan ikametgahlarının bulunduğu şehirlere ücretsiz olarak götürülmelerini, oy kullandıktan sonra da geri getirilmelerini sağlayacaklarını kaydetti.  
Akşener, " Gençleri hangi siyasi düşünceden olduğunu sorgulamadan ikametgâhlarının bulunduğu şehirlere ücretsiz olarak götürülmelerini sağlayacağız." dedi.

İyi parti 14 Mayıs'ta yapılması planlanan genel seçimler için harekete geçti. Parti yöneticileri oykullanmak isteyen kişiler için şehirlerden ücretsiz otobüs kaldıracak. 

Konu hakkında açıklamalarda bulunan İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Gençlerden korkuyorlar. Gençleri hangi siyasi düşünceden olduğunu sorgulamadan ikametgâhlarının bulunduğu şehirlere ücretsiz olarak götürülmelerini, oy kullandıktan sonra da geri getirilmelerini sağlayacağız" dedi. 

Gerekirse kapı kapı dolaşacaklarını dile getiren Akşener, başvuru gününü kaçıran gençleri hangi partiye oy vereceğini sormadan ikametgahlarının bulunduğu şehirlere ücretsiz olarak götürülmelerini, oy kullandıktan sonra da geri getirilmelerini sağlayacaklarını kaydetti.

 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.