İyi parti Milletvekili aday adayı Sinan Ölker kimdir?

POLİTİKA 24.01.2023 - 20:20, Güncelleme: 24.01.2023 - 20:24
 

İyi parti Milletvekili aday adayı Sinan Ölker kimdir?

Sinan Ölker, seçim takviminin açıklanmasının ardından İyi parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı olmayı düşünüyor. Peki, Sinan Ölker kimdir?

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılması planlanan genel seçimler öncesi Kahramanmaraş’ta milletvekili aday adayı olmak isteyen kişiler çalışmalarını sürdürüyor. Bu kişiler arasında en dikkat çeken isimlerden bir tane olan kişi ise Av. Sinan Ölker. Ölker resmi olarak seçim takviminin açıklanmasının ardından İyi parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı olmayı düşünüyor. Peki, Sinan Ölker kimdir? Sizler için araştırdık. Sinan Ölker kimdir? Sinan Ölker 1980 yılında Elbistan’da dünya’ya geldi. İlk ve orta öğrenimini Elbistan’da tamamladı. Üniversite’yi Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesinde okudu. Ölker eğitim hayatını tamamladıktan sonra memleketi Elbistan’a dönerek burada serbest avukatlık yapmaya başladı.  2014-2016 yılları arasında Elbistan’da Kahramanmaraş Baro temsilcisi olarak görev yapan Sinan Ölker, 2018 ve 2020 yıllarından Kahramanmaraş Baro başkan adayı oldu. İyi parti kurucularında olan Ölker, 2019 yılında ofisini Kahramanmaraş şehir merkezine taşıyarak halen burada serbest avukatlık yapmaktadır.   
Sinan Ölker, seçim takviminin açıklanmasının ardından İyi parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı olmayı düşünüyor. Peki, Sinan Ölker kimdir?

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılması planlanan genel seçimler öncesi Kahramanmaraş’ta milletvekili aday adayı olmak isteyen kişiler çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kişiler arasında en dikkat çeken isimlerden bir tane olan kişi ise Av. Sinan Ölker.

Ölker resmi olarak seçim takviminin açıklanmasının ardından İyi parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı olmayı düşünüyor.

Peki, Sinan Ölker kimdir? Sizler için araştırdık.

Sinan Ölker kimdir?

Sinan Ölker 1980 yılında Elbistan’da dünya’ya geldi. İlk ve orta öğrenimini Elbistan’da tamamladı. Üniversite’yi Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesinde okudu. Ölker eğitim hayatını tamamladıktan sonra memleketi Elbistan’a dönerek burada serbest avukatlık yapmaya başladı. 

2014-2016 yılları arasında Elbistan’da Kahramanmaraş Baro temsilcisi olarak görev yapan Sinan Ölker, 2018 ve 2020 yıllarından Kahramanmaraş Baro başkan adayı oldu.

İyi parti kurucularında olan Ölker, 2019 yılında ofisini Kahramanmaraş şehir merkezine taşıyarak halen burada serbest avukatlık yapmaktadır. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.