Yalı Çapkını dizisinin fragmanına tepki var!

DİZİ - FİLM 24.01.2023 - 18:01, Güncelleme: 24.01.2023 - 18:01
 

Yalı Çapkını dizisinin fragmanına tepki var!

Yalı Çapkını dizisinin 19. bölüm fragmanı yayımlandı. Dizideki yasak aşk sahnesi ise izleyicileri kızdırdı. İşte detaylar…

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Buçe Buse Kahraman'ın paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde işler karışıyor. Seyran ile evli olan Ferit, yasak aşk yaşadığı Pelin'in zor durumda olduğun görünce ailesiyle yaşadığı eve getiriyor. Ferit'in bu zamana kadar yaptıklarından dolayı zor günler geçiren Seyran ise karşısında Pelin'i görünce salondan ayrılıyor.  Dizinin 19. bölüm fragmanında yaşananlar izleyicilerin tepkisine neden oldu. Yalı Çapkınının yeni bölümü  Cuma akşamı yayımlanacak.   
Yalı Çapkını dizisinin 19. bölüm fragmanı yayımlandı. Dizideki yasak aşk sahnesi ise izleyicileri kızdırdı. İşte detaylar…

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Buçe Buse Kahraman'ın paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde işler karışıyor.

Seyran ile evli olan Ferit, yasak aşk yaşadığı Pelin'in zor durumda olduğun görünce ailesiyle yaşadığı eve getiriyor. Ferit'in bu zamana kadar yaptıklarından dolayı zor günler geçiren Seyran ise karşısında Pelin'i görünce salondan ayrılıyor. 

Dizinin 19. bölüm fragmanında yaşananlar izleyicilerin tepkisine neden oldu. Yalı Çapkınının yeni bölümü  Cuma akşamı yayımlanacak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.