Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırmasında neler var?

EKONOMİ 20.01.2023 - 13:28, Güncelleme: 22.01.2023 - 15:27
 

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırmasında neler var?

Vergi, sigorta primleri için kapsamlı yapılandırma paketi geliyor. Peki, Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırmasında neler var?

Vergi, sigorta primi borçlarıyla adli ve idari cezalar için kapsamlı yapılandırma paketi geliyor. Peki, Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırmasında neler var? İşte detaylar… Paketin detayları pazartesi günü Kabine toplantısında ele alınacak. Yapılandırma paketinin en geç şubat ayında yasalaşması bekleniyor.NTV'nin ulaştığı bilgilere göre 31 Aralık 2022'ye kadar devlete olan tüm borçlar yapılandırılacak. Vergi, sigorta primi borçlarıyla adli ve idari cezalar için yapılandırma imkanı sunulacak. Şirketlere matrah artırımı, kasa ve stok affı imkanı sağlanacak. Belediyelere olan borçlar, elektrik, su ve öğrenim kredisi borçları yapılandırma kapsamında olacak.  
Vergi, sigorta primleri için kapsamlı yapılandırma paketi geliyor. Peki, Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırmasında neler var?

Vergi, sigorta primi borçlarıyla adli ve idari cezalar için kapsamlı yapılandırma paketi geliyor. Peki, Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırmasında neler var? İşte detaylar…

Paketin detayları pazartesi günü Kabine toplantısında ele alınacak. Yapılandırma paketinin en geç şubat ayında yasalaşması bekleniyor.NTV'nin ulaştığı bilgilere göre 31 Aralık 2022'ye kadar devlete olan tüm borçlar yapılandırılacak.

Vergi, sigorta primi borçlarıyla adli ve idari cezalar için yapılandırma imkanı sunulacak. Şirketlere matrah artırımı, kasa ve stok affı imkanı sağlanacak. Belediyelere olan borçlar, elektrik, su ve öğrenim kredisi borçları yapılandırma kapsamında olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.