Kahramanmaraş’ta ürünlerde bolluk var!

YEREL HABERLER 19.01.2023 - 22:50, Güncelleme: 21.01.2023 - 01:40
 

Kahramanmaraş’ta ürünlerde bolluk var!

Kahramanmaraş Kabzımallar ve Komisyoncular odası başkanı Halit Orhan, fisiltihaber.com.tr haber sitesine konuştu. Orhan, ürünlerde bolluk olduğunu kaydetti.

Hal’e ürünlerin bol geldiğini belirten Halit Orhan, “Şehrimizde hiçbir üründe sıkıntı yaşanmıyor. Ürünlerimiz bol, fiyatlarımız makul seviyelerde.”dedi. İşte Kabzımallar ve Komisyoncular odası başkanı Halit Orhan’ın  o açıklaması:  “Kahramanmaraş’ta meyve ve sebze ürünlerinde bolluk yaşanıyor. Ürünlerin bollaşmasıyla fiyatlarda gerileme yaşandı. Özellikle domates, portakal, patlıcan, mandalina gibi ürünler tezgahları doldurdu. Ürün açısından herhangi bir sıkıntımız yok. Meyve ve sebze fiyatları geriledi. Tabi ki Hava şartları da ürünleri etkiliyor. Şuan için hava şartları iyi olduğu için bir sıkıntı yaşamıyor.”  
Kahramanmaraş Kabzımallar ve Komisyoncular odası başkanı Halit Orhan, fisiltihaber.com.tr haber sitesine konuştu. Orhan, ürünlerde bolluk olduğunu kaydetti.

Hal’e ürünlerin bol geldiğini belirten Halit Orhan, “Şehrimizde hiçbir üründe sıkıntı yaşanmıyor. Ürünlerimiz bol, fiyatlarımız makul seviyelerde.”dedi.

İşte Kabzımallar ve Komisyoncular odası başkanı Halit Orhan’ın  o açıklaması: 

“Kahramanmaraş’ta meyve ve sebze ürünlerinde bolluk yaşanıyor. Ürünlerin bollaşmasıyla fiyatlarda gerileme yaşandı. Özellikle domates, portakal, patlıcan, mandalina gibi ürünler tezgahları doldurdu.

Ürün açısından herhangi bir sıkıntımız yok. Meyve ve sebze fiyatları geriledi. Tabi ki Hava şartları da ürünleri etkiliyor. Şuan için hava şartları iyi olduğu için bir sıkıntı yaşamıyor.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.