Ünlü isimlerin 2023 ücretleri belli oldu!

EKONOMİ 19.01.2023 - 21:21, Güncelleme: 20.01.2023 - 14:52
 

Ünlü isimlerin 2023 ücretleri belli oldu!

Reklam filmlerinde oynayan ünlü isimler, 2023'e girilmesiyle ücretlerine zam yaptı. Peki, hangi ünlü ne kadar ücret talep ediyor? İşte detaylar…

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının haberine göre, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti birlikte reklam filminde oynamak için 18 milyon TL istiyor. Ebru Gündeş ile Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'e rakip olarak reklam kaşesini 18 milyon TL talep ediyor. Hadise konser başına 500 bin TL kazanırken reklam filmleri içinse 10 milyon TL talep ediyor. Aynı anda birçok markanın yüzü olan Hande Erçel ise proje başına 8 milyon TL. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ise reklam kaşesini 4 milyon TL olarak belirledi. Reklam kampanyalarının aranılan isimlerinin başında gelen Kıvanç Tatlıtuğ ise 2023 yılında proje başına 10 milyon TL talep ediyor.  
Reklam filmlerinde oynayan ünlü isimler, 2023'e girilmesiyle ücretlerine zam yaptı. Peki, hangi ünlü ne kadar ücret talep ediyor? İşte detaylar…

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının haberine göre, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti birlikte reklam filminde oynamak için 18 milyon TL istiyor. Ebru Gündeş ile Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'e rakip olarak reklam kaşesini 18 milyon TL talep ediyor.

Hadise konser başına 500 bin TL kazanırken reklam filmleri içinse 10 milyon TL talep ediyor. Aynı anda birçok markanın yüzü olan Hande Erçel ise proje başına 8 milyon TL.

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ise reklam kaşesini 4 milyon TL olarak belirledi. Reklam kampanyalarının aranılan isimlerinin başında gelen Kıvanç Tatlıtuğ ise 2023 yılında proje başına 10 milyon TL talep ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.