Aba, Üye sayısındaki artış hak arama refleksimizi kuvvetlendiriyor!

YEREL HABERLER 17.01.2023 - 11:27, Güncelleme: 17.01.2023 - 12:56
 

Aba, Üye sayısındaki artış hak arama refleksimizi kuvvetlendiriyor!

Kahramanmaraş Eğitim Bir-Sen 2 Nolu Üniversite Şube Başkanı Doç. Dr. Veli Aba sendikal faaliyetler hakkında fisiltihaber.com.tr haber sitesine konuştu.

Başkan Aba varoluş temellerinin “güçlüyü haklı kılmak değil haklıyı güçlü kılmak” olduğunu vurgulayarak üyelerinin hak ve menfaatlerini savunmaya devam edeceğini belirtti. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi hem de Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesinde çalışmalarına devam ettiklerini bildiren Veli Aba,  “Zaman zaman idarecilerle de bir araya gelerek önce akademik ve idari personelin temel sorularının tespiti için gayret ettiklerini daha sonra da bu sorunların çözümü noktasında fikirsel alt yapı hazırlayarak bunları yerel ve ulusal alana taşıyoruz. Bu çerçevede gerek meclis gündemine taşınarak çözüme kavuşan gerekse özellikle yeni YÖK yasası kapsamında çözülmeye çok yakın olan akademik ve idari personelin sorunlarının sıkı takipçisiyiz. Ayrıca Hak arama refleksimiz üye artışıyla doğrudan ilgilisi var. Üye sayımızı hızla arttırarak 1000 üye hedeflerine yaklaşıyoruz.” İfadelerine yer verdi.  
Kahramanmaraş Eğitim Bir-Sen 2 Nolu Üniversite Şube Başkanı Doç. Dr. Veli Aba sendikal faaliyetler hakkında fisiltihaber.com.tr haber sitesine konuştu.

Başkan Aba varoluş temellerinin “güçlüyü haklı kılmak değil haklıyı güçlü kılmak” olduğunu vurgulayarak üyelerinin hak ve menfaatlerini savunmaya devam edeceğini belirtti.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi hem de Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesinde çalışmalarına devam ettiklerini bildiren Veli Aba,  “Zaman zaman idarecilerle de bir araya gelerek önce akademik ve idari personelin temel sorularının tespiti için gayret ettiklerini daha sonra da bu sorunların çözümü noktasında fikirsel alt yapı hazırlayarak bunları yerel ve ulusal alana taşıyoruz.

Bu çerçevede gerek meclis gündemine taşınarak çözüme kavuşan gerekse özellikle yeni YÖK yasası kapsamında çözülmeye çok yakın olan akademik ve idari personelin sorunlarının sıkı takipçisiyiz. Ayrıca Hak arama refleksimiz üye artışıyla doğrudan ilgilisi var. Üye sayımızı hızla arttırarak 1000 üye hedeflerine yaklaşıyoruz.” İfadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.