Kahramanmaraş heyeti bakan Mehmet Muş'u ziyaret etti!

YEREL HABERLER 13.01.2023 - 17:56, Güncelleme: 13.01.2023 - 17:56
 

Kahramanmaraş heyeti bakan Mehmet Muş'u ziyaret etti!

Kahramanmaraş’tan oluşan bir grup heyet Ticaret Bakanı Mehmet Muş'u ve TBMM Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ı ziyaret etti.

Kahramanmaraş’tan oluşan bir grup heyet Ticaret Bakanı Mehmet Muş'u ve TBMM Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ı ziyaret etti. Ziyarette iş dünyasının sorunları konuşuldu.  Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekillerinden Ahmet Özdemir,  Mehmet Cihat Sezal ve Habibe Öçal, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu, Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanımız Mustafa Narlı ve KMTSO Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Ticaret Bakanı Mehmet Muş'u makamında ziyaret etti. Ziyarette İplik sektörünün sorunlarını konuşuldu.  Heyet daha sonra ise TBMM Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ı ziyaret etti. 
Kahramanmaraş’tan oluşan bir grup heyet Ticaret Bakanı Mehmet Muş'u ve TBMM Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ı ziyaret etti.

Kahramanmaraş’tan oluşan bir grup heyet Ticaret Bakanı Mehmet Muş'u ve TBMM Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ı ziyaret etti. Ziyarette iş dünyasının sorunları konuşuldu. 

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekillerinden Ahmet Özdemir,  Mehmet Cihat Sezal ve Habibe Öçal, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu, Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanımız Mustafa Narlı ve KMTSO Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Ticaret Bakanı Mehmet Muş'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette İplik sektörünün sorunlarını konuşuldu. 

Heyet daha sonra ise TBMM Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ı ziyaret etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.