Uğur Çiftçi Galatasaray ile anlaştı mı?

SPOR 12.01.2023 - 20:01, Güncelleme: 12.01.2023 - 20:01
 

Uğur Çiftçi Galatasaray ile anlaştı mı?

Galatasaray ara transfer döneminin ilk transferinin Sivasspor forması giyen Uğur Çiftçi olduğu öne sürüldü. Peki, ne gibi gelişmeler var, işte detaylar...

Spor Toto Süper Lig'de liderliğini koruyan Galatasaray, ara transfer dönemine hızlı başladı. Sarı-kırmızılıların Demir Grup Sivasspor'un oyuncusu Uğur Çiftçi ile anlaştığı öğrenildi. beIN Sports'ta yer alan habere göre; Uğur Çiftçi için 1.5 milyon Euro isteyen Demir Grup Sivasspor ile görüşen Galatasaray, uzun pazarlıklar sonucunda 600 bin Euro ve Emre Taşdemir karşılığında anlaşma sağladı. 30 yaşındaki Uğur Çiftçi, 2018 yılında Gençlerbirliği'nden Demir Grup Sivasspor'a transfer oldu. Bu sezon Süper Lig'de 13 maça çıkan tecrübeli futbolcu 1 asist yaptı.
Galatasaray ara transfer döneminin ilk transferinin Sivasspor forması giyen Uğur Çiftçi olduğu öne sürüldü. Peki, ne gibi gelişmeler var, işte detaylar...

Spor Toto Süper Lig'de liderliğini koruyan Galatasaray, ara transfer dönemine hızlı başladı. Sarı-kırmızılıların Demir Grup Sivasspor'un oyuncusu Uğur Çiftçi ile anlaştığı öğrenildi.

beIN Sports'ta yer alan habere göre; Uğur Çiftçi için 1.5 milyon Euro isteyen Demir Grup Sivasspor ile görüşen Galatasaray, uzun pazarlıklar sonucunda 600 bin Euro ve Emre Taşdemir karşılığında anlaşma sağladı.

30 yaşındaki Uğur Çiftçi, 2018 yılında Gençlerbirliği'nden Demir Grup Sivasspor'a transfer oldu. Bu sezon Süper Lig'de 13 maça çıkan tecrübeli futbolcu 1 asist yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.