Tekerek, Kahramanmaraş’ta en az 3 milletvekili çıkartacağız!

YEREL HABERLER 11.01.2023 - 20:04, Güncelleme: 16.01.2023 - 11:21
 

Tekerek, Kahramanmaraş’ta en az 3 milletvekili çıkartacağız!

İyi parti Kahramanmaraş il başkanı Süleyman Tekerek, fisiltihaber.com.tr haber sitesine konuştu. Tekerek, seçimlere iddialı hazırlandıklarını kaydetti.

İyi parti Kahramanmaraş il başkanı Süleyman Tekerek, ilk röportajını fisiltihaber.com.tr haber sitesine yaptı. Başkan Tekerek, genel seçimlere çok iddialı bir şekilde hazırlandıklarını kaydetti. “Demokrasi şöleni yaşandı!” Geçtiğimiz hafta sonu 3. Olağan il kongre süreci hakkında konuşan çiçeği burnunda Başkan Süleyman Tekerek, “Genel seçimler öncesi teşkilatlarımıza bir hareketlilik bir canlılık geldi. İlçe seçimleri öncesi bir delege seçimi geçirdik. Bu seçilen delegelerle ilçe kongrelerine gidildi. İlçe başkanları belli olduktan sonra il kongresi sürecine girildi. Bu süreçte iki aday olarak yarıştık. Benim aday olmamın sebebi il yönetimindeki arkadaşlarımızın teşkilat hafızasının korunması, ilçe başkanlarımızın ve ilçe teşkilatlarımızın özel talebiydi. Teşkilatlarımızın bu özel talebini geri çevirmek olmazdı. Kongre sürecinde 2 aday olmasının faydasını gördük. Kongremiz demokrasi şöleni gibi geçti. Katılım üst düzeydeydi. 649 delegenin 590’a yakını kongrede oy kullandı.”ifadelerine yer verdi.  “Tam kadro ile sahalarda olacağız” İlerleyen günlerde yapacakları çalışmalar hakkında da konuşan Tekerek şunları söyledi, “Partimizde kadın üyelerinin arttırılması yönünde çalışmalarımız olacak. Gençlerimize yönelik çalışmalarımız olacak. Amacımız partimizin genel ve yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlamak. Şehrimizden en az 3 milletvekili çıkartacağımızı düşünüyorum. İlçe başkanlarımızla saha çalışması yapacağız. Ev ziyaretleri, esnaf ziyaretleri gibi çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Artık kongrelerimiz bitti, tam kadro ile sahalarda olacağız. Bizler sadece genel seçimlerde değil yerel seçimlerde de iddialıyız. Çalışmalarımızı planlamalarımızı bu doğrultuda yürütüyoruz.”   
İyi parti Kahramanmaraş il başkanı Süleyman Tekerek, fisiltihaber.com.tr haber sitesine konuştu. Tekerek, seçimlere iddialı hazırlandıklarını kaydetti.

İyi parti Kahramanmaraş il başkanı Süleyman Tekerek, ilk röportajını fisiltihaber.com.tr haber sitesine yaptı. Başkan Tekerek, genel seçimlere çok iddialı bir şekilde hazırlandıklarını kaydetti.

“Demokrasi şöleni yaşandı!”

Geçtiğimiz hafta sonu 3. Olağan il kongre süreci hakkında konuşan çiçeği burnunda Başkan Süleyman Tekerek, “Genel seçimler öncesi teşkilatlarımıza bir hareketlilik bir canlılık geldi. İlçe seçimleri öncesi bir delege seçimi geçirdik. Bu seçilen delegelerle ilçe kongrelerine gidildi. İlçe başkanları belli olduktan sonra il kongresi sürecine girildi.

Bu süreçte iki aday olarak yarıştık. Benim aday olmamın sebebi il yönetimindeki arkadaşlarımızın teşkilat hafızasının korunması, ilçe başkanlarımızın ve ilçe teşkilatlarımızın özel talebiydi. Teşkilatlarımızın bu özel talebini geri çevirmek olmazdı. Kongre sürecinde 2 aday olmasının faydasını gördük. Kongremiz demokrasi şöleni gibi geçti. Katılım üst düzeydeydi. 649 delegenin 590’a yakını kongrede oy kullandı.”ifadelerine yer verdi. 

“Tam kadro ile sahalarda olacağız”

İlerleyen günlerde yapacakları çalışmalar hakkında da konuşan Tekerek şunları söyledi, “Partimizde kadın üyelerinin arttırılması yönünde çalışmalarımız olacak. Gençlerimize yönelik çalışmalarımız olacak. Amacımız partimizin genel ve yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlamak. Şehrimizden en az 3 milletvekili çıkartacağımızı düşünüyorum.

İlçe başkanlarımızla saha çalışması yapacağız. Ev ziyaretleri, esnaf ziyaretleri gibi çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Artık kongrelerimiz bitti, tam kadro ile sahalarda olacağız. Bizler sadece genel seçimlerde değil yerel seçimlerde de iddialıyız. Çalışmalarımızı planlamalarımızı bu doğrultuda yürütüyoruz.” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.