Burak Özçivit reklam başına ne kadar kazanıyor?

DİZİ - FİLM 11.01.2023 - 17:20, Güncelleme: 11.01.2023 - 17:20
 

Burak Özçivit reklam başına ne kadar kazanıyor?

Burak Özçivit, katıldığı açılış, davet ve reklam filmleriyle adından söz ettiriyor. Oyuncunun 2023 için belirlediği fiyat da belli oldu.

Oyuncu Burak Özçivit, 2023 yılı için ücretini 1 milyon dolar olarak belirledi. Oynadığı dizilerdeki oyunculuğuyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve ünü dünyaya yayılan Burak Özçivit, katıldığı açılış, davet ve reklam filmleriyle adından söz ettiriyor. Oyuncunun 2023 için belirlediği fiyat da belli oldu. Burak Özçivit, hem tek hem de eşiyle oynayacağı reklam filmleri için 1 milyon dolar istiyor. Birçok projede yer alan yakışıklı oyuncu, kazancını da gayrimenkule yatırıyor.  
Burak Özçivit, katıldığı açılış, davet ve reklam filmleriyle adından söz ettiriyor. Oyuncunun 2023 için belirlediği fiyat da belli oldu.

Oyuncu Burak Özçivit, 2023 yılı için ücretini 1 milyon dolar olarak belirledi.

Oynadığı dizilerdeki oyunculuğuyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve ünü dünyaya yayılan Burak Özçivit, katıldığı açılış, davet ve reklam filmleriyle adından söz ettiriyor.

Oyuncunun 2023 için belirlediği fiyat da belli oldu. Burak Özçivit, hem tek hem de eşiyle oynayacağı reklam filmleri için 1 milyon dolar istiyor.

Birçok projede yer alan yakışıklı oyuncu, kazancını da gayrimenkule yatırıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.